Zoekmachine optimalisatie 2018-07-15T21:03:48+00:00

Zoekmachine optimalisatie

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Zoekmachine optimalisatie
 

Wilt u zoekmachine optimalisatie (SEO) van een professioneel online marketing bureau ontvangen? Onze specialisten hebben ruim 10 jaar ervaring in SEO optimalisatie en kunnen webpagina’s optimaliseren voor iedere branche. Hoog in Google komen is ons specialisme.

Heden ten dage is zoekmachine optimalisatie (SEO) een belangrijk onderdeel geworden van het online bedrijfsleven. Men kan niet meer om de online zoekregisters heen zoals Bing, Yahoo! en uiteraard Google. Op dit moment gebruikt zo’n 95% van alle internetters Google waardoor optimaliseren voor deze zoekmachine bijzonder lucratief is geworden.

U kunt zodoende op een duurzame wijze de online vindbaarheid verhogen waardoor er meer bezoekers op uw website terecht komen. Daar kunt u de vruchten van plukken. Met hulp van een SEO specialist van ons bureau kunt u de online webpromotie kunt verbeteren. Wilt u ook hoog in Google gepositioneerd worden? Lees dan verder wat ons internet marketing bureau u kan bieden op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Professioneel zoekmachine optimalisatie (SEO) bureau

Als professioneel online marketing bureau zijn we gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit is de duurzame tak van sport wat betreft de internet marketing strategieën. Met deze methode kan men namelijk in de onbetaalde zoekresultaten van de zoekmachine komen, welke ook wel de organische resultaten worden genoemd. Hiermee kan men veel bezoekers genereren indien men een hoge positie weet te bereiken.

Uit onderzoek van Chitika (2013) is gebleken dat zo’n 60 tot 70% van de Googlers alleen de eerste drie à vier getoonde resultaten aanklikt. De toppositie hiervan ontvangt al 33% van de webbezoekers. De tegenhanger van zoekmachine optimalisatie is het betaalde adverteren (SEA). Hiermee kan men direct bovenaan de zoekresultaten komen te staan, maar wordt als minder natuurlijk ervaren door internetgebruikers. Om die reden biedt ons online marketing bureau hoofdzakelijk SEO optimalisatie om bovenaan in Google te komen.

Uitbesteden aan een zoekmachine optimalisatie specialist

Zoekmachine optimalisatie is zeer nuttig voor een bedrijf om op een natuurlijke manier in de zoekmachines gepositioneerd te worden. Indien u hiervoor een SEO specialist van ons internet marketing bureau wilt inzetten kunt u ons telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Ook voor advies en tips over zoekmachine optimalisatie kunt u een specialist van ons SEO bureau vrijblijvend spreken.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?