SEO uitbesteden

SEO uitbesteden aan een professioneel bureau? Dan weet je zeker dat jouw website of webshop in goede handen is bij Online SEO Specialist. SEO kun je uitbesteden aan ons gevarieerde team van ervaren specialisten, bestaande uit online marketeers, linkbuilding specialisten, programmeurs en meer. Op ieder front wordt er met een uitgebreide analyse gedaan waar een gedegen strategie uit opgezet wordt. Wil je meer weten wat het uitbesteden van SEO aan een echte expert als Online SEO Specialist jou kan brengen? Lees hieronder meer over SEO uitbesteden en bekijk de mogelijkheden!

SEO uitbesteden aan Online SEO Specialist

Wanneer je kiest voor jouw SEO laten doen door Online SEO Specialist, weet je zeker dat jouw website in goede handen is. Wanneer je dit aangeeft, kunt je de volledige SEO van jouw website aan ons uitbesteden. Dit betekent zowel on-page als techniek en linkbuilding, waarover hieronder meer. Onze specialisten zetten een uitgebreid plan op, in combinatie met concrete doelstellingen, zodat je exact weet wat je kan verwachten. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van het uitbesteden van SEO aan Online SEO Specialist.

Je weet inmiddels dat er een grote markt is op het internet en dat er volop onbenutte kansen liggen. De doelgroep die je wilt bereiken ken je, alleen zij kennen jou nog niet of niet goed genoeg. De conclusie is duidelijk: Je wilt online graag gezien worden. Maar je weet niet niet exact hoe en bent ervan overtuigd dat SEO uitbesteden aan een specialist dat proces kan versnellen waardoor je sneller met jouw bedrijf komt waar je wilt zijn.

De bezoekers die je graag naar je website wilt halen komen van Google. Natuurlijk zijn er andere middelen zoals adverteren, maar dat is doorgaans ongericht en vrij duur. SEO optimalisatie uitbesteden voor Google is daarentegen een stuk duurzamer en op de lange termijn aanzienlijk meer rendabel. Het voordeel van vindbaar in Google zijn is dat de mensen die er gebruik van maken gericht zoeken naar hetgeen jij te bieden hebt. Deze bezoekers bevinden zich dus al ver in de klantreis (customer journey) en hebben een hoge kans tot conversie. Een hoge positie in Google bemachtigen ligt daarom echt hoog op jouw agenda, maar hoe kom je daar? Je ziet dat de concurrentie alle mooie posities al heeft ingenomen. Een SEO specialist kan je helpen naar de organische posities te klimmen waar jouw concurrenten zich al gevestigd hebben.

Online gevonden worden door middel van SEO is tegenwoordig geen luxe meer, maar een betrouwbare inkomstenbron voor bedrijven die het internet slim weten te benutten. Daarnaast is een fysieke locatie in veel opzichten minder aantrekkelijk geworden voor klanten, niet omdat klanten niet bereid zijn een fysiek bedrijfspand op te zoeken of om producten ‘in het echt’ te bekijken, maar simpelweg omdat het bezoeken van een website nu eenmaal tijd bespaart. Het praktische voordeel van tijdsbesparing is voor veel klanten een doorslaggevende factor geworden bij online winkelen of diensten vergelijken.

Wij kunnen je als SEO specialist helpen in het online vindbaar maken van je onderneming en doen dat in welke fase jouw onderneming zich op dit moment ook bevindt. Of je nu een startend ondernemer bent die als trotse eigenaar van een gloednieuwe website de digitale markt wilt opklimmen middels SEO uitbesteden. Of dat je een gevestigd familiebedrijf hebt met een oude website die dringend een update nodig heeft. In elke omstandigheid kunnen we de situatie voor jou analyseren en met een SEO strategie op maat komen. Iedere branche heeft een aparte aanpak nodig en heeft zijn eigen valkuilen. Door onze ruime ervaring met zoekmachine optimalisatie voor bedrijven uit uiteenlopende branches kan Online SEO specialist jouw helpen in de huidige situatie. Voor advies of SEO hulp kan je contact opnemen met één van onze specialisten.

Zoekwoorden onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

SEO voor starters

Als je een bedrijf hebt dat net begint, moet je de kosten zo laag mogelijk houden. SEO outsourcing lijkt misschien een onnodige uitgave wanneer jouw budget krap is, maar de waarheid is dat het jouw bedrijf kan helpen sneller te groeien en meer succes te behalen dan wanneer je het niet zou laten doen. Door SEO uit te besteden kan je je richten op andere aspecten van het beheer van jouw bedrijf waardoor je meer tijd en energie overhoudt voor zaken als productontwikkeling en klantrelaties. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen een extern bedrijf in te huren voor je SEO behoeften.

Jouw tijd kan beter ergens anders aan besteed worden

SEO uitbesteden is een langetermijninvestering en het kost tijd om de voordelen te realiseren. Als je actief betrokken bent bij de dagelijkse SEO inspanningen kan het moeilijk zijn om je te concentreren op het grotere geheel en de nodige veranderingen door te voeren om groei op lange termijn te stimuleren. Focussen op andere aspecten van jouw bedrijf zal je helpen een beter langetermijnperspectief te krijgen, wat uiteindelijk gunstiger zal zijn voor je bedrijf dan tijdrovend SEO onderhoud.

Je zal bijvoorbeeld in de gaten moeten houden hoe er linkbuilding wordt gedaan. Ook krijg je misschien intern ondersteuning bij dit proces dan zal er door iemand moeten worden gecontroleerd of de kwaliteit wordt gewaarborgd. En als je dat intern volledig uit handen geeft is het zeer moeilijk in te schatten of de vorderingen die worden gemaakt snel genoeg gaan waardoor het uitbesteden van SEO aan een SEO specialist uiteindelijk toch rendabeler kan blijken. En als de vorderingen uitblijven hoe kan je dan weten of de linkbuilder de werkzaamheden correct heeft uitgevoerd. Hoe dan ook zal er ergens tijd in moeten worden gestoken om stappen te zetten. Door dat proces overlaten aan de expert biedt je de zekerheid dat het efficiënt verloopt en heb je er verder geen omkijken meer naar.

Bovendien is SEO een ingewikkeld proces en iets waar elke bedrijfseigenaar baat bij kan hebben door externe hulp in te huren. SEO ontwikkelt zich voortdurend en is uiterst technisch. Als je ervoor wilt zorgen dat je jouw website goed optimaliseert moet je veel kennis hebben van dit vakgebied en op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen in de branche. Uitbesteden van SEO aan een specialist of bedrijf is een geweldige manier om jezelf tijd en energie te besparen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat je website goed wordt geoptimaliseerd, terwijl jij jouw tijd kunt besteden aan zaken waar je specialisme ligt.

SEO hoeft niet duur te zijn

SEO uitbesteden was vroeger een dienst voor een beperkte markt. De industrie is in de loop der jaren echter concurrerender geworden en veel bedrijven hebben hun tarieven aangepast om beter aan te sluiten bij kleinere bedrijven. Als je met een heel klein budget werkt, kan ons SEO bedrijf nog steeds geweldig werk voor je doen op lokaal niveau voor bescheiden resultaten. Als SEO specialist kunnen we diensten op maat aanbieden waardoor je het investeringsniveau kunt kiezen dat het meest past bij jouw budget. Als je SEO laat doen heb je de optie om te betalen voor een breed SEO pakket of een gerichte dienst zoals copywriting of linkbuilding. Onze basisservices zijn doorgaans goedkoper dan het inhuren van een intern team. Daarnaast leveren onze SEO specialisten diensten van hoog niveau doordat ons team een rijke ervaring heeft aan het optimaliseren van websites uit verschillende branches. Het inhuren van een externe partij is daarom niet duurder dan wanneer je zelf met optimalisatie aan de slag gaat of een eigen team samenstelt. Met uitbesteden zijn de resultaten beter vanwege de expertise en kan je het investeringsniveau kiezen dat geschikt is voor jouw budget.

Een nieuw perspectief kan je helpen groeien

Zoals hierboven vermeld is SEO een ingewikkeld vakgebied dat veel technische kennis vereist. Als je in het verleden een SEO bedrijf hebt ingehuurd merk je misschien dat ze aanvankelijk andere strategieën volgden dan degenen die nu website optimalisatie aanbieden. De SEO industrie ontwikkelt en verandert echter voortdurend. Als je wilt dat jouw website dezelfde hoeveelheid verkeer en leads blijft ontvangen moet je ervoor zorgen dat deze is geoptimaliseerd voor de nieuwste zoekmachine-algoritmen.

Google brengt om de paar maanden grote updates uit waardoor het speelveld geheel op losse schroeven kan komen te staan. Na een verandering in het algoritme zijn er verschuivingen binnen alle branches te zien die ten voordele of ten nadele van de gevestigde partijen kunnen zijn. Door hier op in te spelen kan je mogelijkheden benutten die voor een bepaalde duur gelden tot er weer een andere update komt. Veel van de veranderingen in Google’s algoritme vinden in delen plaats. Dus een specifiek aspect van de SEO zal veranderen, maar meestal niet alles tegelijk. Die algehele aanpassingen zijn er ook, waarbij min of meer alles tegelijk aangepakt wordt, maar vinden doorgaans maximaal één keer per jaar plaats in Core Updates. Door te anticiperen en direct te reageren op waargenomen verschuivingen kan je op slimme wijze klimmen.

Verder zijn er nog talloze onaangekondigde wijzigingen die het tech-bedrijf jaarlijks doorvoert en op subtiele wijze de zoekresultaten beïnvloeden. Het ontdekken van de manieren waarop de rankings worden beïnvloed is erg lastig en vergen de blik van een getraind oog. Door dit werk uit te besteden aan een specialist die hier rekening mee houdt zorgt ervoor dat jij je niet om deze ontwikkelingen in de zoekmachines hoeft te bekommeren. Een extra paar ogen vanuit een professioneel perspectief over jouw website laten gaan kan daarom een groot verschil maken.

Door jouw SEO aan ons uit te besteden kan je een extern perspectief inbrengen en ervoor zorgen dat je website is uitgerust om met de laatste veranderingen in de industrie om te gaan.

Uitbesteding kan je dure fouten besparen

Als je de kneepjes van het vak nog aan het leren bent en je zonder hulp jouw eigen SEO doet bestaat de kans dat je tijdens dit leerproces een aantal kostbare fouten maakt. In de meeste gevallen zal het om onschuldige vergissingen gaan die hersteld kunnen worden als ze herkend zullen worden. De vraag is echter of ze tijdig ontdekt zullen worden of dat ze nog voor de komende maanden of jaren op de website blijven staan waardoor de groei remt. In zo’n geval zou het beter zijn geweest dat de website op natuurlijke wijze kon groeien. Aan de andere kant kunnen de gevolgen van langdurige aard zijn. Dat zal in de praktijk niet één-twee-drie gebeuren, maar door onwetendheid kan men per ongeluk in zo’n situatie belanden. Als je dan niet volledig op de hoogte bent van de beste SEO-praktijken is het mogelijk dat je website wordt bestraft of helemaal uit de zoekmachineresultaten wordt verwijderd. Als je jouw SEO echter uitbesteedt voorkom je dat jouw site wordt gestraft of gedeïndexeerd. Dit bespaart je veel tijd en energie en brengt je website niet in gevaar.

 

Je blijft de resultaten behouden

Wanneer je jouw SEO uitbesteedt zullen de resultaten geheel voor jou zijn. In tegenstelling tot SEA zal SEO langdurig effect hebben en zal het niet abrupt beëindigd worden wanneer het klik-budget is verbruikt en ongeacht of daar sales uit zijn voortgekomen of niet. Met hulp van een SEO specialist kan je daarom het effect van de resultaten voor lange tijd behouden. Uiteraard is er regelmatig onderhoud nodig of zullen er wijzigingen moeten plaatsvinden wanneer Google het algoritme update, maar uit de ervaring blijkt dat je nooit zomaar van de ene op de andere dag van een belangrijke positie wordt verstoten. Zelfs als de website tijdelijk een storing heeft zal die niet onmiddellijk de autoriteit kwijtraken en onvindbaar worden om weer van voren af aan te moeten beginnen. Alleen met een duidelijke SEO strategie van een specialist voorkom je dat Google ooit sancties instelt tegen jouw website en zal je de posities in de zoekmachines voor lange tijd behouden.

Samenvattend over SEO uitbesteden

SEO outsourcen is een investering op lange termijn en de voordelen hebben tijd nodig om tot bloei te komen. Als je actief betrokken bent bij de dagelijkse SEO inspanningen kan het moeilijk zijn om je te concentreren op het grotere geheel en de nodige veranderingen door te voeren om groei op de lange duur te stimuleren. Bovendien is SEO een ingewikkeld gebied dat veel technische kennis vereist. Als je ervoor wilt zorgen dat jouw website goed wordt geoptimaliseerd moet je er veel actuele kennis van hebben. Tijd besteden aan iets dat je kan uitbesteden aan een ander bedrijf is een geweldige manier om jezelf tijd en energie te besparen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat jouw website is uitgerust om de laatste veranderingen in de industrie aan te kunnen. Werk uitbesteden aan een SEO specialist hoeft niet duur te zijn. Daarnaast kan een nieuw perspectief je juist helpen groeien. Een extra paar ogen ziet problemen vanuit een frisse hoek waardoor zaken waar je door de tijd heen een blinde vlek voor hebt ontwikkeld opeens weer zichtbaar worden. Uitbesteding kan je tevens dure fouten besparen door het inhuren van specialisten die de grenzen van het vak kennen. En bovendien behoud je met SEO voor een lange periode de controle over de resultaten waar dat met adverteren zo lang duurt als dat je budget groot is.

SEO gedeeltelijk uitbesteden

Ook kan je SEO gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Zoekmachine optimalisatie is een tak van sport die uit diverse onderdelen bestaat. Soms kan het zijn dat je over beperkte middelen beschikt, waardoor je SEO slechts gedeeltelijk door een expert wilt laten doen. In dit geval helpen wij jou verder en kan je de volgende onderdelen zowel los als gecombineerd aan ons uitbesteden. Bekijk hieronder de mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

On-page SEO

Allereerst kan je de on-page SEO van jouw website uitbesteden. Wanneer je dit onderdeel uit handen geeft aan ons bureau, pakken wij de on-page SEO van A tot Z aan. Op basis van een gedegen onderzoek produceren wij relevante content en zetten wij een SEO structuur uit – allemaal onderdelen die bij een SEO strategie horen. Behalve deze onderdelen zorgen wij ook voor de optimalisatie van de geschreven pagina’s. Denk hierbij aan essentiele SEO onderdelen, zoals titels, meta descriptions, headings, alt-attributen, body text en andere onderdelen die belangrijk zijn voor zoekmachines.

Technische SEO

Technische SEO uitbesteden kun je ook doen bij Online SEO Specialist. Techniek is een apart onderdeel van zoekmachine optimalisatie, waarvoor kennis benodigd is waar niet iedereen over beschikt. Wanneer je het technische vlak van jouw website aan ons uitbesteedt, zorgen wij voor een 100% clean website. Denk hierbij onder andere aan crawlability, website performance (snelheid mobiel en desktop), website migratie, het ‘schoonmaken’ van codes en diverse andere onderdelen!

SEO linkbuilding

Ook SEO linkbuilding kun je uitbesteden aan Online SEO Specialist. Wanneer je dit onderdeel van SEO uitbesteedt, zullen wij op een gefaseerde manier de autoriteit van de website uitbreiden. Denk hierbij aan het gehele domein, de homepagina en gerichte landingspagina’s. Behalve relevantie en waarde kijken we hierbij ook naar diversiteit, anchorteksten en een goede verdeling tussen follow en nofollow. Wil je linkbuilding uitbesteden aan ons SEO bureau? Wij helpen je graag verder!

Direct SEO uitbesteden

Direct je SEO aan een professioneel zoekmachine optimalisatie bureau uitbesteden? Wanneer je de optimalisatie van jouw website of webshop uit handen geeft aan Online SEO Specialist, weet je zeker dat er resultaat wordt behaald. Laat jouw SEO over aan ons bureau. Neem direct  contact op!

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.