SEO tekst 2018-05-14T14:39:01+00:00

SEO tekst

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Een SEO tekst heeft als voornaamste doel een hoge positie in Google genereren op de voor u relevante zoektermen en de bezoeker aanzetten tot een bepaalde actie. Als deze teksten op een professionele manier geschreven worden en aan bepaalde richtlijnen voldoen, zullen deze een hoge positie in Google genereren op het voor die pagina bestemde trefwoord. Dit proces, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, bestaat uit content optimalisatie, technische optimalisatie en linkbuilding en kan direct gebruikt worden om bezoekers aan te trekken die op zoek zijn naar uw dienst of product. Een tekst voor de zoekmachines schrijven is daarentegen lastiger dan het lijkt en moet aan een hoop eisen voldoen. Hierom wordt het aangeraden uw teksten voor SEO door een externe, professionele organisatie laten schrijven.

SEO tekst van een professionele tekstschrijver

Als u een SEO tekst door een professionele SEO tekstschrijver laat schrijven, zal u de zekerheid hebben dat alle benodigde stappen doorlopen worden en dat uw content u succes zal opleveren. Voordat er wordt geschreven, moeten er eerst een hoop gegevens verzameld worden.

Uw zoekmachine optimalisatie professional zal ten eerste bepalen welke zoekwoorden er op uw website komen te staan. Wat zijn de zoektermen die het meest aansluiten op uw product of dienst? Hoe vaak wordt hier per maand op gezocht? Wat is de concurrentie op deze zoektermen? Dat zijn allemaal vragen waar bij stilgestaan moet worden en die in kaart gebracht moeten worden voordat überhaupt begonnen wordt met het schrijven van de tekst.

Als deze taak volbracht is, kan de copywriter beginnen de pagina te schrijven op basis van de richtlijnen van de zoekmachines. Er moet gelet worden op headings, meta tags, title tags en zelfs de URL van een pagina speelt een rol in de uiteindelijke ranking.

Wilt u een zekerheid op succes van uw webpagina’s, huur dan een externe partij in om uw SEO teksten te laten schrijven. Online SEO Specialist is de professional hierin. Wij pakken buiten het schrijven van SEO teksten ook andere onderdelen aan, zoals technische optimalisatie en linkbuilding.

SEO teksten van ons bedrijf

Als u uw SEO teksten door De Online SEO Specialist laat schrijven, zullen wij deze van A tot Z onder de loep nemen. Hier houdt onze dienst niet bij op. Bij het laten renderen van uw website komt veel werk kijken. Zo moet de achterliggende techniek worden aangepakt, moet rekening gehouden worden met zaken als interne- en externe linkbuilding en moet ook de sitestructuur verbeterd worden. De SEO teksten zijn het laatste puzzelstukje als de rest van de zoekmachine optimalisatie staat.

Bij een samenwerking met ons bedrijf gaan wij niet alleen te werk als uw SEO tekstchrijver, maar gaan wij uit van een uitgebreide samenwerking. Allereerst zullen uw doelen besproken worden en wordt gekeken wat er gedaan moet worden om deze doelen te bereiken. Aan de hand van een periodieke rapportage zullen wij onze voortgang laten zien en kunnen wij beetje bij beetje uw website bijschaven naar een optimaal renderend platform.

Wilt u uw SEO teksten laten schrijven door De Online SEO Specialist, neem dan contact met ons op.

Direct contact opnemen

Goed geschreven SEO teksten kunnen uw website maken of kraken. Buiten de organische positie binnen Google, moet de website ook de bezoeker enthousiast maken het product of de dienst aan te schaffen. De Online SEO Specialist bewezen hier de perfecte partij voor te zijn.

Bent u benieuwd naar onze diensten (zoals linkbuilding) of wilt u weten wat wij nog meer voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan direct contact met ons op. Wij zullen uw SEO teksten op een professionele manier schrijven en u begeleiden in het gehele zoekmachine optimalisatie proces.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?