SEO pakketten

SEO kan een dure aangelegenheid zijn. Het uurloon van een SEO specialist is niet niks. Met een SEO pakket betaal je een vast pakket per maand zodat je zeker weet wat je kwijt bent aan je zoekmachine optimalisatie.

Wat is een SEO pakket?

Wanneer je je SEO wil uitbesteden kun je vaak kiezen voor verschillende oplossingen, SEO hulptechnische optimalisatie of een backlink pakket, maar je kunt ook je hele SEO door een specialist laten doen. Hiervoor maken bedrijven voorgefabriceerde pakketten of ze maken ze op maat. Soms biedt een aanbieder je een vaste prijs om je op een bepaalde positie te brengen, hoe lang je die positie houdt is echter maar de vraag en al helemaal of je daar überhaupt komt. Soms biedt een SEO bureau aan om je SEO uit handen te nemen voor een vaste prijs per maand, dan wordt het aantal uren dat aan jouw site wordt besteedt beperkt gehouden, zodat je nooit teveel betaalt. Er zijn ook aanbieders die je als het ware een abonnement aanbieden met een vaste prijs per maand voor een bepaalde duur. Dan worden er vaak eerst meer inspanningen aan de site gedaan en wordt dat later gemonitord en eventueel bijgestuurd. Vaak is dit het meest efficiënt.

Online SEO Specialist
Zoekwoorden onderzoek
Concurrentie analyse
Linkbuilding
Analytics

Waarom een SEO pakket op maat?

Wij bieden de derde optie van de genoemde SEO pakketten aan. Wij bekijken jouw situatie en kijken hoeveel werk er nodig is om de door jou aangegeven doelen te bereiken. Dat betekent uiteraard dat een hoge positie op een moeilijk zoekwoord veel meer geld kost dan op pagina 1 staan bij een veel eenvoudiger zoekwoord. Dat is dan ook de reden dat we geen vaste prijzen met beloftes kunnen bieden, maar dat we werken met gepersonaliseerde offertes. Je kunt bij ons een pakket voor zoekmachine optimalisatie afnemen, maar dan wel een pakket dat op jouw doelstellingen is afgestemd. Zo brengen we jou naar de top zonder dat je teveel betaalt.

SEO linkbuilding pakket

Veel ondernemers weten best een beetje van SEO af en hoeven dan ook geen pakket om alles uit te besteden. Een goede webdeveloper kan waarschijnlijk best goed je site sterk houden en een SEO marketeer die leuk kan schrijven, kun je prima jouw webteksten laten schrijven. Waar je echter vaak wel een SEO expert voor nodig hebt is linkbuilding. Deze tak van SEO is de laatste jaren steeds relevanter geworden. Om links van andere sites te vergaren heb je steeds vaker een netwerk van websites nodig, want met één of twee linkjes ga je de strijd met jouw concurrenten niet winnen.

Backlink pakket via online SEO specialist

Veel SEO bureaus hebben een groot netwerk aan linkpartners en dochterpagina’s die goed bij jouw bedrijf passen, waardoor er snel een natuurlijk ogend linkprofiel kan worden opgebouwd. Omdat andere sites, die een logische connectie met je branche hebben, naar jou verwijzen gaat Google jou al snel als een autoriteit zien. Wij bieden ook losse linkbuilding pakketten aan. Zo betaal je niet voor dingen die je liever afneemt en kun je de zaken waarvan je niet weet waar je moet beginnen gewoon uitbesteden aan de Online SEO Specialist.

Lokale en landelijke SEO pakketten

Wij maken onderscheid tussen landelijke en lokale SEO. Voorheen had je al vaak dat sommige zoekwoorden lokaal werden opgezocht. Wanneer je op zoek bent naar een Italiaans restaurant in Groningen is het wel zo handig om ook even Groningen in te voeren, zodat je niet ook resultaten in Rotterdam krijgt. Tegenwoordig voegt Google als het ware de plaatsnaam alvast voor je in. Wanneer je een zoekterm invoert en Google weet je locatie, dan worden daar je zoekresultaten op aangepast. Zoek bijvoorbeeld maar eens op ‘slotenmaker’. Grote kans dat je een aantal keer de plaatsnaam van waar jij je bevindt in de zoekresultaten terugvindt. Daarom maken veel landelijk opererende SEO georiënteerde bedrijven voor iedere plaatsnaam een aparte pagina aan.

Je hebt echter een streepje voor wanneer je daadwerkelijk in de buurt gevestigd bent. Als we teruggaan naar die slotenmaker, dan zie je ook meteen dat je een kaartje in beeld krijgt van jouw omgeving met de slotenmakers op de kaart. Dat zijn voornamelijk lokale aanbieders. Door in te zetten op zoekwoord+plaatsnaam voor een aantal plaatsen bij jou in de buurt kun je vaak prima concurreren met landelijke spelers met veel grotere SEO budgetten. Een SEO abonnement valt vaak dan ook stukken goedkoper uit wanneer je lokaal opereert dan wanneer je landelijk gevonden wil worden.

Prijzen SEO pakket

Wij werken dus niet met vaste prijzen, maar we kunnen wel een indicatie geven van de tarieven van SEO pakketten bij de Online SEO Specialist op basis van jouw situatie:

  • Ik opereer in een nichemarkt en wil lokaal scoren op Google:

Waarschijnlijk is er niet veel concurrentie in je markt waardoor het niet heel moeilijk is voor onze SEO experts om jou naar de top te brengen. Al vanaf €250,- per maand kunnen we een groot verschil maken voor de online vindbaarheid van jouw website.

  • Ik wil regionaal scoren op veelgebruikte zoekwoorden:

Wanneer je een regionale speler bent, zul je veel pagina’s voor losse plaatsnamen moeten aanmaken. Daar heb je sterke SEO teksten en links van andere websites voor nodig. Vanaf €500,- per maand kunnen we je waarschijnlijk al naar de top helpen in de zoekresultaten.

  • Ik ben actief in een markt waar iedereen aan SEO doet en ik wil scoren op landelijke zoekwoorden:

Landelijke zoekwoorden met hevige concurrentie betekenen vaak een hoop werk. Je hebt lange SEO teksten nodig, een perfect functionerende site en je hebt vooral een heel sterk linkprofiel nodig voordat Google je bovenaan in de zoekresultaten zet. De kosten hiervan zijn onzeker. Welke doelstellingen heb je bij welke zoekwoorden en hoe hevig is de concurrentie? Wanneer de concurrentie sterk is, kun je toch al snel uitgaan van een tarief van minstens €1000,- per maand.

  • Ik heb een webshop en die moet geoptimaliseerd worden voor SEO:

Een webshop is een stuk moeilijker om te optimaliseren. Er zijn een stuk meer pagina’s om te optimaliseren en in principe opereer je als webshop altijd landelijk. SEO optimalisatie voor webshops begint daarom bij ons bij zo’n €1500,- per maand.

Deze prijzen zijn slechts indicaties van onze SEO pakket tarieven. Uiteindelijk is de offerte leidend, omdat we die daadwerkelijk baseren op welke informatie we halen uit onze SEO scan. Bij een gemiddelde klant bij ons kun je uitgaan van een gemiddeld tarief van ongeveer €700 tot €1200 per maand. Uiteraard kunnen we je inzicht geven in welke ROI je hiermee kunt verwachten op basis van eerdere cases en welke inspanningen we voor dit bedrag voor jou leveren.

Wat doen wij om jou naar de top te brengen?

Wanneer je bij ons een SEO pakket afneemt dan brengen we eerst in kaart hoe je ervoor staat, waar de kansen liggen en wat er concreet moet gebeuren. Op basis daarvan maken we een offerte. Wanneer dat akkoord is gaan onze SEO specialisten aan het werk. Eerst maken we een indeling voor je site, dan optimaliseren we die site en ten slotte bouwen we een sterk linkprofiel waarmee jij een autoriteit wordt op Google.

Zoekwoordenonderzoek

Voor sterke SEO, moet je wel weten waar je je op moet richten qua zoektermen. Vaak heb je voor verschillende zoekwoorden verschillende pagina’s nodig. Wij maken een logische pagina-indeling met alle zoekwoorden die bij elkaar horen op één pagina, waarmee een sterke sitestructuur wordt uitgerold.

SEO teksten schrijven

Wanneer je ook SEO copywriting in je SEO pakket had opgenomen dan gaan we aan het schrijven. We kijken niet alleen naar welke zoekwoorden er in de tekst moeten, maar ook naar hoe vaak een zoekwoord in de tekst moet, hoe lang de tekst moet worden en natuurlijk waar we het allemaal over kunnen hebben voor een goede tekst. Je helpt ons een flink eind op weg wanneer je ons alvast voorziet van de beloftes die je maakt aan klanten zodat we een overtuigende tekst kunnen maken waarmee jij klanten binnenhaalt.

Het optimaliseren van je content

Content is meer dan alleen je tekst natuurlijk. Ook zaken als afbeeldingen, maar ook stukken tekst die niet altijd even goed zichtbaar zijn voor de bezoeker maken wel degelijk een verschil voor je on-page SEO. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afbeeldingen. Een alt-tekst bij je afbeeldingen maakt aan spraakcomputers en robots van Google, die geen afbeeldingen kunnen interpreteren, duidelijk waar een afbeelding over gaat. Ook zorgen we er bijvoorbeeld voor dat een afbeelding goed gecomprimeerd is, zodat je website snel blijft.

Meta tags

Een van de zaken die vaak vergeten wordt te optimaliseren zijn de meta tags. Dit zijn de SEO-titel en -omschrijving die je als eerste ziet in de zoekresultaten in Google. Dit is ook het eerste waar Google naar kijkt. Dit wil je dus goed geoptimaliseerd hebben.

Sitemap en algehele crawlability

Wanneer iemand bij ons een SEO pakket afneemt dan is er vaak nog veel te optimaliseren in de back-end van de site. Belangrijk is bijvoorbeeld dat er een sitemap is en dat daar naar doorgelinkt wordt in een robots.txt-bestand. Dit is de instructie voor de crawlbots van de zoekmachines. Deze brengen het internet in kaart en zorgen er dus ook voor dat jouw site in Google komt.

Optimaliseren van de snelheid

Consumenten houden niet van trage sites en ook Google vind dat dit te veel crawlbudget kost. Daarom zijn trage sites vaak een stuk slechter vindbaar. Wij kijken nog eens kritisch naar je hosting en speuren ook naar overbodige of te grote bestanden, denk bijvoorbeeld aan de afbeeldingen. Met een snelle site is de gebruikerservaring beter en zul je ook je SEO verhogen.

Off-page SEO pakket

Zoals vermeld hebben wij dus ook linkbuilding pakketten. Deze zitten uiteraard ook bij het standaard SEO pakket inbegrepen. Linkbuilding is niet iets wat je er snel even bij doet, maar is iets wat maanden of jaren kost. Van nature komen er immers ook geen 15 links op een dag bij jou op de site. Wij plaatsen daarom van maand tot maand verschillende relevante links naar jouw site, zodat je langzaam meer autoriteit opbouwt bij Google, zodat je uiteindelijk hoger in de zoekresultaten komt.

Een SEO pakket op maat van Online SEO Specialist

Ben je benieuwd naar welke SEO pakketten wij jou kunnen bieden? Vul dan de SEO scan in of neem meteen contact met ons op. Op basis van onze analyse kunnen we een helder plan van aanpak schrijven en maken we een offerte op met een vast maandbedrag waarvoor wij jou naar de top helpen in Google!

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoorstaat.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.