SEO Scan 2019-03-12T15:40:58+00:00

SEO Scan

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » SEO Scan

Breng de essentiële verbeterpunten van uw website in kaart door middel van onze SEO scan. Online SEO Specialist heeft een combinatie van diverse tools (SEO check) ontwikkeld, waarmee we van A tot Z in kaart kunnen brengen hoe Google uw website beoordeelt op essentiële SEO onderdelen, zoals techniek, content en autoriteit (linkbuilding). Als klap op de vuurpijl krijgt u niet alleen een SEO scan, maar ook een handgeschreven interpretatie van onze SEO specialisten. Lees hieronder verder over de invulling van de SEO scan en check uw website! 

Hoe ziet de SEO scan eruit?

De SEO scan van Online SEO Specialist checkt uw website op de drie essentiële onderdelen van zoekmachine optimalisatie:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit

Uw website wordt door de SEO scan beoordeeld op basis van de richtlijnen van Google, waarbij diverse tools tot een gezamenlijk advies leiden. De gratis SEO check legt de basis verbeterpunten bloot, maar wilt u dieper op de materie ingaan, raden we de Premium SEO check aan.

SEO scan Techniek

Als eerst analyseert de SEO scan de techniek van uw website. De basis van zoekmachine optimalisatie is de techniek van uw website. De SEO scan beoordeelt uw website onder andere op basis van (URL) structuur, crawlability, performance en ondergewaardeerde onderdelen als codes en scripts.

SEO scan Content

Hierna analyseert de SEO scan de content en on-page onderdelen van uw website of webshop. Ook content speelt een grote rol in de manier waarop uw website wordt geïndexeerd in Google en andere zoekmachines. Om deze reden kijkt de SEO scan (SEO check) tool naar een aantal voor Google essentiële onderdelen, zoals zoekwoorddichtheid, dubbele content het gebruik van zoekwoorden en diverse andere factoren, zoals SEO titels, meta descripties, alt-attributen en headings.

SEO scan Autoriteit

Ook autoriteit wordt tijdens de SEO check niet vergeten door de SEO scan. Tot slot is er de motor van de website of webshop: autoriteit. De SEO scan beoordeelt de stand van zaken ten aanzien van uw linkbuilding en de autoriteit van uw website uitgedrukt door verschillende tools. Hierbij beoordeelt de SEO scan onder andere het aantal verwijzende domeinen en IP-adressen, maar ook de verhouding tussen follow en nofollow links en de opbouw van het anchortekstprofiel. Daarbij ontvangt u via de SEO check een score van zowel de homepagina als van het gehele domein, alsmede een uitgebreid advies.

SEO check voor iedere pagina

De SEO Check voor uw website of webshop is uit te voeren voor iedere willekeurige pagina op uw website. Op deze manier kunt u niet alleen uw homepagina checken, maar kunt u de SEO scan ook die ene pagina die maar niet wil scoren in Google laten controleren. Op deze manier kunt u achterhalen waar het aan schort op de betreffende pagina en kunt u passende wijzigingen aanbrengen, zodat deze pagina uiteindelijk wel zal scoren in Google.

Direct de SEO scan + advies aanvragen

Bent u benieuwd naar de verbeterpunten van uw website en wilt u uw website door middel van de SEO scan laten controleren op zowel techniek en content als op autoriteit? Neem dan contact met ons op om de invulling van de SEO scan (SEO check) te bespreken, of laat uw gegevens achter!

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?