Open Ma - Vr 09:00-18:00

Seo scan

Home » SEO Scan

SEO Scan

Breng de essentiële verbeterpunten van uw website in kaart door middel van onze SEO scan. Online SEO Specialist heeft een combinatie van diverse tools (SEO check) ontwikkeld, waarmee we van A tot Z in kaart kunnen brengen hoe Google uw website beoordeelt op essentiële SEO onderdelen, zoals techniek, content en autoriteit (linkbuilding). Als klap op de vuurpijl krijgt u niet alleen een SEO scan, maar ook een handgeschreven interpretatie van onze SEO specialisten. Lees hieronder verder over de invulling van de SEO scan en check uw website!

Website scan formulier

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend gratis advies voor uw website.

  40
  Klanten
  100
  Websites geoptimaliseerd
  0%
  Gemiddelde tevredenheid
  0
  Jaren ervaring

  Hoe ziet de SEO scan eruit?

  De SEO scan van Online SEO Specialist checkt uw website op de drie essentiële onderdelen van zoekmachine optimalisatie:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit

  Uw website wordt door de SEO scan beoordeeld op basis van de richtlijnen van Google, waarbij diverse tools tot een gezamenlijk advies leiden. De gratis SEO check legt de basis verbeterpunten bloot, maar wilt u dieper op de materie ingaan, raden we de Premium SEO check aan.

  SEO scan Techniek

  Als eerst analyseert de SEO scan de techniek van uw website. De basis van zoekmachine optimalisatie is de techniek van uw website. De SEO scan beoordeelt uw website onder andere op basis van (URL) structuur, crawlability, performance en ondergewaardeerde onderdelen als codes en scripts.

  SEO scan Content

  Hierna analyseert de SEO scan de content en on-page onderdelen van uw website of webshop. Ook content speelt een grote rol in de manier waarop uw website wordt geïndexeerd in Google en andere zoekmachines. Om deze reden kijkt de SEO scan (SEO check) tool naar een aantal voor Google essentiële onderdelen, zoals zoekwoorddichtheid, dubbele content het gebruik van zoekwoorden en diverse andere factoren, zoals SEO titels, meta descripties, alt-attributen en headings.

  SEO scan Autoriteit

  Ook autoriteit wordt tijdens de SEO check niet vergeten door de SEO scan. Tot slot is er de motor van de website of webshop: autoriteit. De SEO scan beoordeelt de stand van zaken ten aanzien van uw linkbuilding en de autoriteit van uw website uitgedrukt door verschillende tools. Hierbij beoordeelt de SEO scan onder andere het aantal verwijzende domeinen en IP-adressen, maar ook de verhouding tussen follow en nofollow links en de opbouw van het anchortekstprofiel. Daarbij ontvangt u via de SEO check een score van zowel de homepagina als van het gehele domein, alsmede een uitgebreid advies.

  SEO check voor iedere pagina

  De SEO Check voor uw website of webshop is uit te voeren voor iedere willekeurige pagina op uw website. Op deze manier kunt u niet alleen uw homepagina checken, maar kunt u de SEO scan ook die ene pagina die maar niet wil scoren in Google laten controleren. Op deze manier kunt u achterhalen waar het aan schort op de betreffende pagina en kunt u passende wijzigingen aanbrengen, zodat deze pagina uiteindelijk wel zal scoren in Google.