SEO hulp

De SEO hulp waar jij verder mee komt

Heb je voor je zoekmachine optimalisatie (SEO) hulp nodig? Met SEO kun je flink hoger scoren in zoekmachines als Yahoo, Bing en natuurlijk Google. Jij plukt de vruchten van je SEO inspanningen doordat je meer bezoekers naar je site trekt die je uiteindelijk met een mooie en heldere boodschap kunt omzetten tot klant. SEO is dan ook enorm in opkomst als marketingstrategie omdat het geloofwaardiger en duurzamer is dan adverteren op zoekmachines. Dat is dan ook de reden dat wij tegenwoordig SEO hulp aanbieden. We begrijpen het wanneer je er niet altijd helemaal uit komt en wel de blik van een Online SEO Specialist kunt gebruiken. Ben je benieuwd naar waar momenteel de concrete verbeterpunten liggen voor jouw site? Doe dan de gratis SEO scan. Wil je liever direct sparren met een specialist zodat jij op de lange termijn succes kunt boeken met SEO? Neem dan contact op met de Online SEO specialist.

Online SEO Specialist
Zoekwoorden onderzoek
Concurrentie analyse
Linkbuilding
Analytics

Geen tijd of kennis voor SEO? Ga voor SEO hulp!

Iedereen heeft de dingen waar hij goed in is. De economie is niet voor niets gebouwd op specialisatie en men zegt niet voor niets dat een schoenmaker bij zijn leest moet blijven. SEO is een tijdrovende klus. Er moet van alles worden geanalyseerd in de markt en daarop moet de hele site worden aangepast. Dat aanpassen betekent vaak klooien in Wordpress en vooral een hele hoop content schrijven. En dan zijn we nog niet eens begonnen over linkbuilding als zelfstandige. Veel mensen kiezen voor SEO uitbesteden en daar is een reden voor. Je kunt natuurlijk ook kiezen om alleen losse zaken uit te besteden zoals SEO copywritingtechnische optimalisatie of linkbuilding uitbesteden. Op alle onderdelen kunnen we je ook voorzien van SEO hulp.

SEO is voortdurend aan verandering onderhevig

SEO is het optimaliseren van je website voor zoekmachines, met name Google. Een zoekmachine is echter niet iets wat je ergens neerzet, gaat draaien en waar je verder niets meer aan doet. Nee, op het kantoor van Google, Yahoo en Bing wordt dag en nacht met man en macht gewerkt aan dat ding. Zoekmachines draaien op een algoritme dat de beste en relevantste content voor jou op het internet zoekt en aan dat algoritme worden steeds nieuwe stukken code toegevoegd. Daardoor moet je dus ook steeds andere dingen doen om het algoritme naar je hand te zetten om bovenaan in de zoekresultaten te komen. Als Online SEO Specialist zijn we de hele dag met niets anders bezig dan met deze algoritmes. Daarom weten we er alles vanaf en weten we ook wanneer er iets aan verandert. Met SEO hulp blijft jouw site dus altijd bij de tijd.

Een specialist met SEO hulpmiddelen

SEO draait voor een groot deel om inzicht verkrijgen. Inzicht in je eigen situatie en inzicht in de markt. Hiervoor wil je bijvoorbeeld weten hoeveel mensen op welk zoekwoord zoeken en welke zoekwoorden het nog meer goed doen in de markt. Daarnaast wil je bijvoorbeeld ook weten welke concurrenten het goed doen in Google. Wie heeft heel veel content en wie heeft bijvoorbeeld heel veel goede backlinks? Een goed SEO bureau beschikt over een brede set aan specialisten die snel kunnen helpen bij het krijgen van inzicht in de situatie en inzicht in de verbeterpunten voor je website zodat je een goede strategie voor zoekmachine optimalisatie kunt toepassen.

SEO draagt bij aan geloofwaardigheid en vertrouwen

Een site die veel aan SEO doet ziet dat vaak terugbetaald worden. Vaak zoeken potentiële klanten namelijk op meerdere zoektermen in een markt. Hieruit komen logischerwijs verschillende resultaten pagina’s. Wanneer jij vervolgens op al die zoekwoorden op de eerste pagina staat, dan doe je iets goed. Dat is voor jezelf goed om te merken, maar dat merkt een potentiële klant ook. Zorg dus dat je op veel pagina’s op één staat. Zo ben je ook voor de klant al snel een geloofwaardige autoriteit die je kunt vertrouwen op een bepaald onderwerp. Wanneer je dat niet zelf kunt bewerkstelligen, kun je ook kiezen voor SEO hulp.

SEO helpt je naar meer omzet

SEO hulp is een investering die zich vaak terug betaalt. Je kunt ook goed een indruk krijgen van welke ROI je kunt verwachten op je investering. Wanneer je namelijk alleen inzet op SEO, dan weet je in principe al welk conversiepercentage je momenteel behaalt. Vervolgens weten wij als SEO specialist ook welk doorklikpercentage (CTR) je kunt verwachten bij een bepaalde positie op een bepaald zoekwoord.

Je ROI is dus: zoekvolume*CTR*conversieratio*prijs*winstmarge

Dit klinkt als een ingewikkelde formule maar houd in het achterhoofd dat jij als het goed is de laatste 3 gegevens weet en wij weten de eerste twee. Het enige twijfelachtige is dat er nooit garanties gegeven kunnen worden over posities. Je neemt het namelijk op tegen de SEO inspanningen van je concurrenten en die zitten ook niet stil.

SEO zorgt voor meer inzicht in je markt

Wanneer je een onderneming begint ben je vaak nog een beetje aan het aftasten. Ook online werkt het zo. Een SEO hulp kan je echter helpen met meer inzicht krijgen in je markt en in het gedrag van je bezoekers. Waar klikken ze op? Waar kijken ze naar? Op welke pagina’s zijn ze zo vertrokken. Met een website kun je een schat aan data verzamelen en daar kun je uiteindelijk ook op inspelen. Daarbij kun je tijdens het optimaliseren van je website ook aandacht besteden aan je conversieratio. Zo haal je niet alleen meer bezoekers binnen, maar haal je ook meer bezoekers over.

Wij helpen SEO kansen spotten

Niet ieder zoekwoord is hetzelfde. Je hebt hele belangrijke en minder belangrijke zoekwoorden. Ook is de intentie van een zoekwoord vaak anders. Op ‘wat zijn Airpods?’ wordt met een andere intentie gezocht dan op ‘Airpods kopen’. Waarschijnlijk gaan ook veel meer mensen die ‘Airpods kopen’ Googelen over op aankoop. Wij nemen dit soort zaken mee als we voor jou een zoekwoordonderzoek doen. Daarbij kunnen we kansen voor je spotten. Op welk zoekwoord liggen veel kansen, maar is nauwelijks concurrentie. Daar liggen vaak de kansen om een hele hoge ROI te halen op je SEO inspanningen. Een goede SEO hulp kan je helpen met het vinden van deze gaten in de markt

Met SEO hulp creëer je betere content

Goede content heeft natuurlijk meerdere definities. Op het gebied van SEO heb je content die Google aan staat en content die de bezoeker prettig vindt. Een goede schrijver maakt content die beide partijen weten te waarderen. Je wil namelijk eerst dat Google je site als goed en relevant aanmerkt, maar als je eenmaal bezoekers trekt wil je ook dat zij een beetje door de tekst heen komen en uiteindelijk overtuigd raken van wat jij te bieden hebt. Wij hebben al jaren ervaring met het maken van goede SEO content. Wij weten precies waar je op moet letten wanneer je webteksten of blogs gaat schrijven en kunnen je ook bijstaan in het schrijfproces. Zo komen we samen tot een site waarmee je scoort! Zowel bij mensen als bij zoekmachines.

Marketing wordt alleen maar digitaler

Met de opkomst van het internet is ook de online marketing opgekomen en met groei van internet is deze bedrijfstak alleen maar gegroeid. Er is dus al die tijd al een race gaande om de topposities in Google en die race lijkt maar niet te stoppen. Iedere dag worden er miljarden zoekopdrachten gedaan en steeds meer zaken waar je vroeger voor in de auto stapte zoek je nu op via het internet. De verwachting is dan ook dat digitale marketing een blijvertje is voor de lange termijn en dat de online vindbaarheid van je bedrijf alleen maar belangrijker wordt. Daarom is het tijd om snel aan te haken in de race om de topposities in Google.

SEO hulp van Online SEO specialisten

Met SEO kun je beter vandaag dan morgen beginnen. Wil je dus beginnen met echt scoren met jouw website? Neem dan contact met ons op voor een SEO consult, advies of SEO hulp. Wil je net beginnen met SEO of kom je er niet meer uit en heb je hulp nodig met het optimaliseren van je website? Wij kunnen als specialist in alle gevallen helpen. Neem dus snel contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoorstaat.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.