Over ons 2018-07-15T21:26:29+00:00

Over ons in een notendop

Als men aan marketing denkt, denkt men aan het behalen van resultaten. Dit past bij wat ons online marketing bureau voor ogen heeft: resultaten behalen via het web. Met een team van ervaren lieden in verschillende disciplines en behulpzame nieuwkomers wordt een passende strategie opgezet waardoor u op de lange termijn resultaat behaalt. Internet marketing is een voortdurend proces waar continu het roer bijgesteld moet worden. Onze SEO specialisten zijn dan ook constant bezig met uw case om het beoogde online rendement te genereren.

Hoe het begon

Er zijn verschillende cases om u te tonen, maar om een voorbeeld te geven om de kracht van het internet aan te tonen kunnen we met ons bedrijf beginnen. Het verhaal is een typische cliché: we begonnen op een zolderkamer en zijn in enkele jaren gegroeid tot een volwaardige medespeler in de online marketing wereld.

Ons internet marketing bureau is dus niet begonnen als een organisatie. We zijn gestart als concept op een zolderkamer in Oegstgeest. Ons allereerste concept was http://www.een-website-laten-maken.com dat we als basis gebruikte om op precies dit zoekwoord te scoren in de Google zoekmachine. Eenmaal gelukt, hebben we dit concept verder uitgewerkt en hebben we SAM IT Services bij de KvK aangemeld als een volgende stap.

De toekomst en nu

Op dit moment werkt ons SEO bureau met verschillende fulltimers, parttimers, freelancers en stagiaires. Als team werken we samen om ondernemers online een voordeel te bieden ten opzichte van de concurrent om zodoende meer rendement uit een bedrijfswebsite te halen. Het bezoekersaantal dat maandelijks een bezoekje komt brengen groeit, evenals onze conversie, de infrastructuur en het algehele werkproces.

Wat ons dit zal brengen weten we nog niet, maar wie weet maakt u deel uit van onze toekomst! We blijven ons ontwikkelen en zullen inspelen op de zich voortdurend wijzigende markt.

Tony Online marketing specialist
Mimas Online marketing specialist
Frits Junior online marketing specialist
Callisto Online marketing specialist
Pim Online marketing specialist
Joost Webdesigner
Sasha Online marketing consultant
Misha Webdesigner

Het complete plaatje

SEO en andere middelen worden ingezet om relevante bezoekers aan te trekken;

Een fris design zorgt voor een overweldigende eerste indruk;

Enthousiasmerende content overtuigt de bezoeker van uw expertise;

Analyse en vindingrijkheid maakt dat het maximale conversiepercentage wordt behaald.

Samenvatting van
Online SEO Specialist:

  • Heldere communicatie
  • Aantoonbaar resultaat
  • Korte lijnen
  • Multi-inzetbaar
  • Focus op lange termijn