SEO check

Kom achter de pijnpunten van uw website met onze SEO check. Online SEO Specialist heeft een online tool (de SEO Check) ontwikkelt. Hiermee kunt u eenvoudig controleren hoe Google uw website beoordeelt. Uw website wordt met de test door een zoekmachine optimalisatie expert gescand op gebied van content, autoriteit en techniek. Vervolgens kan de eerste stap worden gezet naar een zoekmachine geoptimaliseerde website. U kunt kiezen uit de volgende twee mogelijkheden:

  • Gratis SEO Check
  • Premium SEO Check

Zoekwoorden onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

Hoe ziet de SEO check eruit?

Zoals hierboven beschreven, beoordelen zowel de gratis website SEO check als de premium SEO check uw website volgens drie belangrijke punten, geheel in met de richtlijnen van zoekmachines zoals Google. De online tool zorgt voor een SEO analyse op basis van content, autoriteit en techniek. De gratis website SEO check analyseert alleen de hoofdpunten terwijl de premium checker alle pijnpunten zal blootleggen.

Content

De SEO check beoordeelt uw website op onderdelen die door Google als essentieel worden gezien. Denk aan de zoekwoorden en dichtheid hiervan en het gebruik van dubbele content. De premium SEO site check zal ook een rapport uitbrengen over verschillende andere factoren zoals het gebruik van kopteksten en alt tags. De premium checker analyseert ook (potentiële) nieuwe zoekwoorden.

Autoriteit

Naast dat de content in kaart wordt gebracht, wordt de website bij de SEO check ook gescand op autoriteit. Deze wordt bepaald op basis van het aantal, en de kwaliteit, van inkomende links. Na afloop van de SEO checker wordt u uitgebreid ingelicht over de score van uw homepagina maar ook over het gehele domein. Dit gebeurt in de test op basis van de statistieken van de drie essentiële zoekmachine optimalisatie tools. Tevens wordt er bij de SEO website check ook gekeken naar het totaal aantal links, domeinen, IP-adressen en subnets.

Techniek

De SEO check slaat de techniek van uw website niet over. Dit is een ander essentieel onderdeel voor de manier waarop zoekmachines zoals Google uw website indexeren. Een goede techniek achter de website zal ook een positieve invloed hebben op het bezoekersgedrag. Dit komt ook naar voren in de test. De SEO site check zal onder andere kijken naar websitesnelheid, indexeringsstatistieken, codes en scripts.

Alle pagina’s gratis SEO check

Met behulp van de website SEO check van Online SEO Specialist kunt u niet alleen uw homepagina laten checken, de SEO checker is toe te passen op elke pagina van uw website. Hierdoor kunt u de online vindbaarheid van die ene niet-scorende pagina in Google laten checken door onze tool. Dit zorgt er voor dat u trends kunt achterhalen, waarna u de juiste verbeteringen kunt aanbrengen, of laat aanbrengen door een van de specialisten van Online SEO Specialist.

Advies op basis van de SEO check

Zoals al eerder gezegd, controleert de SEO check uw website op drie verschillende onderdelen van zoekmachine optimalisatie: content, autoriteit en techniek. De uitgebreide terminologie die hier aan te pas komt is voor mensen zonder ervaring soms lastig te begrijpen. Nadat de website check is uitgevoerd zal een van onze specialisten dan ook contact met u opnemen voor aanvullende informatie. Op basis van de test wordt er een onafhankelijk advies uitgebracht en daarnaast bent u in de gelegenheid om aanvullende vragen te stellen. Laat uw website daarom gratis checken door de SEO site check.

Direct de gratis SEO check aanvragen

Laat nu uw website checken door de gratis of premium SEO check van Online SEO specialist. Zoals al eerder vermeld zal de analyse plaatsvinden op het gebied van content, autoriteit en techniek. Vervolgens rolt er een gerichte rapportage uit. Wacht niet langer en plaats de URL van uw website in de SEO check en kom achter de verbeterpunten volgens Google.

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.