SEO check

Scoor hoger in Google na onze SEO check

Hoe kun jij je SEO verbeteren? Kom erachter met de SEO check van Online SEO Specialist. Het werkt als volgt: jij vult de URL van je website en je mailadres in en vervolgens ontvang jij een rapport over hoe Google je site beoordeelt. Jouw site wordt via specialistische tools gescand op content, autoriteit en techniek om zo inzichtelijk te krijgen hoe je website ervoor staat. Daarnaast krijg je ook een overzicht van hoe je website er momenteel voor staat. Zo kun je jouw eerste stappen zetten op weg naar een geoptimaliseerde website.

Dit is hoe het werkt

Als SEO bureau hebben we allerlei tools die specifiek voor zoekmachine optimalisatie zijn ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij binnen een paar minuten een berg aan data verzamelen waarmee wij een gedegen advies kunnen geven. Door de expertise op alle verschillende vlakken van SEO te combineren krijg je uiteindelijk een rapport waar allerlei ogen met expertise overheen zijn geweest. Zo hebben we dus snel voor jou inzichtelijk wat er goed gaat en wat er beter kan. Dit rapport werken we uit aan de hand van de drie pijlers van SEO. Namelijk: content, autoriteit en techniek.

Online SEO Specialist
Zoekwoorden onderzoek
Concurrentie analyse
Linkbuilding
Analytics

Content controle

Bij de SEO check analyseren we globaal je content. Niet per se op wat er staat, maar op hoe Google het uitleest en op de dingen waar je waarschijnlijk zelf helemaal niet zo goed op let. Maak je niet te veel gebruik van dubbele content? Maak je te veel of te weinig gebruik van zoekwoorden in je teksten, dan noteren we dat ook. Verder checken we je kopteksten en wordt er ook kritisch naar je meta tags gekeken. Zo krijgen we een goed beeld van wat er goed gaat en waar de verbeterpunten liggen. Als je van plan bent om je online aanwezigheid nog verder te vergroten dan kun je ook onze SEO analyse met zoekwoordenonderzoek aanvragen.

SEO check op autoriteit

Doe je al aan linkbuilding? Onze SEO check kijkt hier altijd even kritisch naar. Zelfs wanneer je nog geen inspanningen hebt geleverd op het gebied van linkbuilding is de kans desondanks groot dat er al wel het een en ander aan externe links binnenkomt op jouw website. Ben je bijvoorbeeld ergens sponsor van of misschien heeft een zakenpartner je wel al op zijn website gezet. De ene link is niet zo goed als de andere en sommige links doen meer kwaad dan goed voor je SEO. Daarom maken we altijd een uitdraai van alle links en komen ook op dat gebied met conclusies en aanbevelingen.

Technische SEO check

De SEO check staat altijd even extra lang stil bij het technische aspect. Juist omdat er maar weinig mensen die écht verstand hebben van technische zoekmachine optimalisatie. Dat is ergens wel jammer want juist op technisch gebied is vaak veel laaghangend fruit voor je SEO. Vaak is het een klein bestandje dat ineens een hoop extra pagina’s doet indexeren of hoeven er maar een paar redirects geplaatst te worden om een stuk hoger terecht te komen in de Google zoekresultaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid waarmee je website laadt. Dit heeft vaak veel te maken met de grootte van de content op je site. Het komt ontzettend vaak voor dat er nog allerlei overbodige stukken code op de pagina staan waardoor de site traag laadt. Een andere reden kan zijn dat de afbeeldingen op je pagina’s niet goed gecomprimeerd zijn en dat daarom de bestanden te groot zijn. Met onze SEO check ben je er zo achter of je site voldoende snel is en waar nog winst geboekt kan worden.

Premium of gratis SEO check

Wij willen met alle liefde wat eerste stappen zetten in een SEO check. We nemen uw belangrijkste pagina’s mee in onze scan en komen vervolgens met de eerste bevindingen. Wanneer je echter een uitgebreide analyse wilt met een uitgebreid rapport vol aanbevelingen en concrete verbeterpunten dan bieden wij van Online SEO Specialist ook een premium SEO scan. Deze beginnen vanaf €299,- en worden op maat gedaan. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal te scannen pagina’s en of je nog verdere wensen hebt. Zo kunnen wij de SEO scan bijvoorbeeld ook uitbreiden met een zoekwoordenonderzoek of kunnen we de concurrenten voor jou analyseren zodat je ook precies weet wat er nodig is om het verschil te maken op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Adviesgesprek op basis van de SEO check

We controleren je website dus op drie verschillende onderdelen: content, autoriteit en techniek. Hier komen een hoop specialistische tools bij kijken en het is vrijwel onvermijdelijk dat er dus ook een hoop SEO-vaktermen bij komen kijken. We begrijpen als SEO specialist ook wel dat dat misschien niet helemaal in jouw straatje past. Daarom bieden we aan om na de website SEO check nog een keer contact op te nemen om het één en ander te verhelderen en eventueel nog wat aanvullende informatie te verstrekken. Wanneer je na de gratis check nog vragen hebt staat het je vrij om bij deze gelegenheid ook nog wat vragen te stellen. Zo kun jij aan de slag met jouw SEO avontuur

Vraag direct de SEO check aan

Vul direct je e-mail en de URL van je website in voor onze gratis SEO check. Wij gaan ermee aan de slag en je ontvangt zo snel mogelijk onze analyse van jouw SEO situatie. Dit is een gerichte rapportage die alle aspecten van SEO, content, autoriteit en techniek omvat. Wanneer je daarna nog SEO advies nodig hebt of meteen de samenwerking aan wilt gaan dan horen we het graag. Wil je liever meteen een wat meer diepgaand advies? Neem dan meteen contact op voor een premium SEO check van de Online SEO specialist!

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoorstaat.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.