SEO analyse

Laat uw website controleren met onze website SEO analyse. Online SEO Specialist heeft een online tool (SEO analyse) ontwikkelt. Hiermee kunt u eenvoudig controleren hoe Google uw website beoordeelt. Met de scan wordt uw website gecheckt op het gebied van content, autoriteit en techniek. Vervolgens kunt u de eerste stap naar een zoekmachine geoptimaliseerde website zetten. U heeft hiervoor twee mogelijkheden:

  • Gratis website SEO analyse
  • Premium SEO analyse

Zoekwoorden onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

Wat doet een SEO specialist uit Amsterdam?

Wat is een SEO analyse nou precies? Bij zo’n scan worden de drie punten, zoals hierboven beschreven, geanalyseerd. Deze scan volgt de richtlijnen van de zoekmachines zoals Google. De tool van Online SEO Specialist brengt een gratis website SEO analyse uit op basis van de content, autoriteit en techniek van uw website. De gratis scan zal de website op de hoofdpunten analyseren terwijl de premium scan geen zoekmachine optimalisatie pijnpunt achterwege laat.

Content

De SEO analyse beoordeelt uw website op verschillende onderdelen die door Google als essentieel zijn aangemerkt. Hierbij moet u denken aan de zoekwoorden, zoekwoorddichtheid en het gebruik van dubbele content. De premium SEO analyse van uw website zal een rapport uitbrengen die dieper in gaat op meerdere factoren zoals het gebruik van kopteksten en alt tags. Ook worden er (potentiële) nieuwe zoekwoorden geanalyseerd.

Autoriteit

Niet alleen de content op uw website is belangrijk, ook de autoriteit van uw website is belangrijk. Deze autoriteit wordt ook geanalyseerd bij de SEO analyse. De autoriteit wordt bepaald op basis van het aantal, en de kwaliteit van inkomende links. Op het gebied van autoriteit van uw website wordt u uitgebreid ingelicht over de score van niet alleen uw homepagina maar van het gehele domein, op basis van de statistieken van de eerder benoemde tools. Daarnaast wordt er gekeken naar het totaal aantal links, domeinen, IP-adressen en subnets.

Techniek

Als laatste onderdeel van de SEO analyse wordt de techniek van uw website gecontroleerd. Dit is namelijk essentieel voor de manier waarop zoekmachines zoals Google uw website indexeren. Daarnaast heeft de juiste techniek een positieve werking op het gedrag van de websitebezoekers, dit heeft ook te maken met zoekmachine optimalisatie. De gratis website SEO analyse zal onder andere kijken naar de websitesnelheid, diverse indexeringsstatistieken, codes en scripts.

Keyword research

Afhankelijk van uw wensen – wilt u de lokale markt aanvallen of op nationale schaal te werk gaan – zal de SEO expert een zoekwoordonderzoek doen. Hij kijkt welke zoektermen aansluiten op hetgeen u aanbiedt. Hier worden een aantal relevante gegevens van in kaart gebracht.

Alle pagina’s SEO analyse

Met behulp van de gratis website SEO analyse kunt u niet alleen uw homepagina gratis laten controleren! Alle pagina’s van uw website kunt u laten scannen. Hiermee kunt u de oorzaak achterhalen waarom die ene pagina maar niet scoort in de zoekresultaten van Google. Dankzij de SEO analyse kunt u gerichte en gepaste verbeteringen aanbrengen, of natuurlijk aan laten brengen door de Online SEO Specialist.

Advies op basis van SEO analyse

Zoals eerder vermeld controleert de SEO analyse uw website op drie essentiële onderdelen van zoekmachine optimalisatie: content, autoriteit en techniek. Nadat de analyse is uitgevoerd zal een specialist contact met u opnemen om u van aanvullende informatie te voorzien. De terminologie die aanbod komt bij de uitkomsten is in sommige gevallen namelijk maar lastig te bevatten. Onze specialist zal een onafhankelijk advies uitbrengen op basis van de SEO analyse en u kunt aanvullende vragen stellen.

Landingspagina kop 6

Lorem ipsum dolor sit amet

Direct de gratis website SEO analyse aanvragen

Laat nu uw website scannen door middel van de premium of gratis website SEO analyse. Uw website of -pagina wordt geanalyseerd op basis van content, autoriteit en techniek. Aan de hand hiervan ontvangt u een gerichte rapportage. Wacht niet langer en kopieer de URL van uw website naar onze SEO analyse en kom achter de verbeterpunten volgens Google!

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.