SEO Copywriting 2018-03-10T18:24:13+00:00

SEO Copywriting

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

SEO copywriting is erop gericht een pagina zo in te richten en te schrijven, dat deze succesvol is voor zowel Google als de bezoeker. De website wordt zo ingericht dat de betreffende pagina zal ranken op het voor die pagina relevante zoekwoord binnen de organische zoekresultaten van Google. Het is een veelvoud aan handelingen dat er voor zorgt dat uw website optimaal resultaat uit het internet zal behalen. Een copywriter heeft zich geprofessionaliseerd in deze taak en kan uw website van A tot Z optimaliseren voor zowel de bezoeker als Google. Copywriting is een aparte tak van sport binnen SEO en er zijn weinig professionals die deze service volledig beheersen. Voor u de taak om op zoek te gaan naar het juiste bureau dat deze taak op zich zal nemen. Om u verder te helpen in de zoektocht naar de juiste partij, zullen wij u wat meer vertellen over het vakgebied. Waar moet u op letten bij SEO copywriting?

Waarom een SEO copywriter inhuren?

Veel bedrijf eigenaren maken de fout zelf aan de slag te gaan met hun SEO copywriting. Zij gaan zelf met hun website aan de slag. Dit kan op zich geen kwaad, maar het aantal geïnvesteerde uren zullen niet opwegen tegen de behaalde resultaten. Om dit te voorkomen – en om u op uw product of dienst te kunnen concentreren – kunt u het schrijven van uw webteksten het beste uitbesteden aan een ervaren SEO copywriter. Deze specialist biedt een service waar een onervaren persoon niet tegenop kan.

Allereerst zal de professional beginnen met een uitgebreid keyword onderzoek. Hij gaat op zoek naar de meest relevante zoektermen voor uw bedrijf en kijkt welke zoekwoordcombinaties het meest aansluiten op wat uw bedrijf aanbiedt. Het voordeel hiervan is dat u zich alleen richt op consumenten die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw product of dienst. Indien de website goed is ingericht, zal de bezoeker alleen nog maar op een subtiele wijze door het verkoopproces geloodst moeten worden.

SEO copywriting is een lastige dienst, want Google stelt een hoop eisen waar aan voldaan moet worden voordat uw pagina’s zullen ranken. Het belangrijkste om in het achterhoofd te houden, is dat de mate waarin Google kan bepalen waar de pagina over gaat uw uiteindelijke positie op een zoekwoord bepaalt. Hoe richt een copywriter een pagina in?

Hoe werkt SEO copywriting?

Om u een beter beeld te geven wat SEO copywriting precies inhoudt, zullen wij u vertellen wat de service precies inhoudt en hoe een copywriter te werk gaat.

Zoals eerder gezegd, bepaald te mate waarin Google kan bepalen waar de pagina over gaat de uiteindelijke positie ervan. Dit begint al bij de hoofdtitel van de pagina. Hier moet de zoekterm al in terug komen. Vervolgens moet gelet worden op de tussenkoppen. Het zoekwoord, of een afgeleide hiervan, dient ook terug te komen in deze titels.

Het is ook belangrijk dat Google een indicatie kan maken waar de pagina over gaat buiten de website om. Zo ook in haar eigen organische resultaten: de Meta description en de Title tag. Dit is wat in beeld verschijnt als een zoekterm wordt ingetoetst. De Title tag geeft een korte titel van de pagina, waar de Meta description gebruikt kan worden om de bezoeker aan te zetten tot actie.

Als deze punten vormen het geraamte van een SEO-technisch goede pagina. Nu moet de coywriter zich nog richten op de tekst zelf. Hier wordt vaak gesproken van een bepaalde keyword-density. Alhoewel hier geen perfect percentage in bestaat, mag de zoekwoorddichtheid niet te hoog liggen, maar ook niet te laag. Probeer op een natuurlijke manier te schrijven, waarbij u een alinea opent en sluit met het zoekwoord en u komt al een heel eind.

Mocht u al deze taken te veel van het goede vinden en wilt u de zekerheid dat dit gedeelte van uw online bezigheid goed wordt uitgevoerd, ga dan in zee met een ervaren professional. Wij zijn de bewezen partij die u helpt met uw SEO copywriting.

Onze SEO copywriting service

Een samenwerking met ons bedrijf biedt alleen maar voordelen voor uw SEO copywriting. Wij (her)schrijven uw teksten en optimaliseren deze zodat u op de voor u relevante zoektermen zal ranken. U trekt alleen relevante bezoekers naar uw website, waarna wij zullen zorgen dat deze worden aangezet tot actie en uw product of dienst aanschaffen. Voordat wij onze service bieden en met u een samenwerking aangaan, zullen wij ook een aantal stappen met u doorlopen.

Allereerst willen wij u uitnodigen voor een gesprek. Hierbij bespreken wij uw doelen en kijken we waar u heen wilt met uw website. Wij zullen hierbij duidelijke afspraken maken en een plan opstellen waarbij wordt uitgelegd hoe wij die doelen met u gaan bereiken.

Ons team van specialisten bestaat niet alleen uit SEO copywriters. Zo houden wij ons ook bezig met de structuur van uw website, de interne en externe linkbuilding en andere handelingen om uw website bovenaan te krijgen.

Voordat wij hiermee aan de slag gaan, zijn wij zeer benieuwd wat uw wensen zijn en wat u met uw website wilt bereiken. Wilt u meer weten over onze diensten als SEO copywriting bureau, neem dan direct contact op.

Direct contact opnemen

Wilt u uw copywriting uitbesteden aan een partij die ook de rest van uw SEO aanpakt, bent u bij ons op de goede plek. Onze service zorgt ervoor dat uw website binnen de kortste keren bovenaan komt te staan op de voor u relevante trefwoorden.

Pak de telefoon en neem direct contact met ons op. Onze specialisten staan u te woord. Wij zullen uw SEO copywriting overnemen en verbeteren!

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?