SEO diensten

Zoekmachine optimalisatie

Lees meer

SEO Copywriting

Lees meer

Technische optimalisatie

Lees meer

Linkbuilding

Lees meer

Gratis SEO scan

Lees meer

Diverse SEO Diensten

Wij zullen u bijstaan in al uw SEO en online marketing gerelateerde diensten. Uw online reach zal vergroot worden, u zal meer relevante bezoekers op uw website krijgen en door middel van een gedegen conversie optimalisatie zal uw website beetje bij beetje geanalyseerd en verbeterd worden.

Hierdoor zal u dus met zoekmachine optimalisatie niet alleen meer bezoekers aantrekken, maar zullen deze ook betalende klanten worden. Onze main focus ligt hierbij op SEO. Lees verder over hoe wij te werk gaan, of neem direct contact op met één van onze specialisten.

Over ons:
De optimalisatie

Allereerst zullen onze zoekmachine optimalisatie diensten betrekking hebben tot de interne optimalisatie van uw website. Zo zullen wij de zoektermen voor u vinden die zo goed mogelijk aansluiten op uw product of dienst. Daarbij wordt een juiste afweging gemaakt tussen de meest relevante zoektermen en de zoekvolumes die hierop zitten.

Vervolgens zullen wij ons bezighouden met de techniek en structuur van uw website. Landingspagina’s worden op de juiste plek neergezet en aan elkaar doorgelinkt. Zij worden ingedeeld in verschillende niveaus, waardoor uw website makkelijker te crawlen is voor de zoekmachines.

Het totaalplaatje:
SEO + Webdesign

Onze organisatie beschikt niet alleen over experts op het gebied van SEO. Wij beschikken ook over ervaren webdesigners, waardoor ook het uiterlijk van uw website aangepast kan worden. Op deze manier trekt u niet alleen bezoekers aan, maar wordt het uiterlijk van uw website aangepast aan het segment bezoekers. Hierdoor zal u optimale conversie bemerken en maximaal rendement uit uw website halen. Toch is dit niet alles, want in combinatie met onze partner View Glue kunt u ook nog een animatie video laten maken voor op uw website of webshop. 

Wilt u profiteren van dit totaalplaatje en door de kracht van SEO gemixt met webdesign uw website optimaal laten renderen, neem dan nu contact met ons op.

SEO diensten van een specialist

Zoekmachines zijn de voornaamste manier waarop gebruikers jouw website, blog of webshop vinden. Als niemand je site kan vinden krijgt het geen verkeer en kunnen de diensten van Online SEO Specialist een uitkomst bieden. Het optimaliseren van je website voor zoekmachines is belangrijk om nieuwe bezoekers te genereren. Wanneer mensen naar iets zoeken typen ze meestal een paar trefwoorden in en laten de zoekmachine mogelijke resultaten voorstellen. Het doel van elke optimalisatiestrategie is ervoor te zorgen dat jouw site bovenaan die resultatenpagina’s verschijnt. Bij dit proces spelen vele factoren een rol, van het kiezen van relevante trefwoorden tot het toevoegen van metadata en meer. Het is ook belangrijk om te onthouden dat Google je website bekijkt zoals een gebruiker dat zou doen wat betekent dat ze letten op zaken als laadtijden, hoeveel dat het laden van pagina’s kost en andere details die vervelend kunnen zijn voor bezoekers. Hier zijn een aantal manieren waarop een specialist jouw website kan optimaliseren voor zoekmachines. Maar eerst nog wat uitleg over hoe je te weten kunt komen bij welke diensten jij baat hebt.

SEO specialist

Hoe weet je welke SEO diensten het beste passen bij jouw website?

Als je nog niet eerder diensten van een SEO specialist heb ontvangen of je wilt begrijpen hoe een SEO bureau te werk gaat is het lastig om te bepalen waar je goed aan doet. In grote lijnen zijn er een aantal facetten van een website die door een SEO specialist geanalyseerd kunnen worden om de beste strategie te vinden.

Is de site oud? Dan is de kans groot dat de techniek niet goed meer fungeert. Veiligheidsopties kunnen verouderd zijn, plug-ins kunnen vervangen worden met modernere snellere varianten en misschien kan zelfs de hosting van de server versneld worden.

Heb je een webshop? Dan kan het zo zijn dat de content of de productdata in de achtergrond aangepakt moet worden. Zeker bij grote webshops met vergelijkbare producten kunnen conflicten ontstaan waardoor Google niet goed meer weet welk product het bij welk zoekwoord moet aanbieden en kunnen de posities sterk schommelen.

Heb je nog geen website en wil je een gloednieuwe laten maken door een SEO specialist? Dan kan je tevens bij ons terecht. We nemen alle aspecten vanaf de start van het project mee waardoor optimale resultaten in Google behaald kunnen worden.

In het geval de site nog niet lang bestaat of er door de jaren heen weinig aan SEO optimalisatie is gelet is een stukje SEO linkbuilding ook een goede dienst om te kiezen. Op den duur zal iedere online ondernemer links naar zijn of haar bedrijf willen laten verwijzen. Afhankelijk van het type link kunnen ze nieuwe bezoekers aandragen of autoriteit doorsturen. Waarvan elk een positief effect heeft op de plaats in de zoekmachines.

Een andere reden om een dienst voor SEO af te nemen kan zijn dat je al met andere SEO specialisten een samenwerking bent aangegaan, maar nog geen vruchtbare resultaten hebt gekregen. Welke reden je ook hebt om er een expert bij te halen Online SEO Specialist kan je een breed pakket aan SEO diensten aanbieden om te klimmen in Google. Daarbij zullen we altijd op maat oplossingen aanbieden en eerst een analyse op jouw site loslaten voordat we beginnen met de uitvoer. Zo bieden we als specialist talloze diensten voor SEO aan voor bedrijven uit verschillende branches. Elke markt heeft weer andere concurrenten en ander soort klanten die elk een specifieke SEO strategie vereist.

Ben je benieuwd geworden naar wat wij jou zouden aanraden? Doe dan de gratis SEO scan en kom erachter wat wij als verbeterpunten zouden aanstippen.

Daarnaast zijn er nog tal van andere zaken die zowel aan de frontend, backend als extern aan een website goed moeten zijn wil deze bovenaan in Google belanden. De diensten die Online SEO Specialist aanbiedt lopen sterk uiteen. Hieronder nog enkele voorbeelden van wat we met onze diensten voor je online onderneming kunnen betekenen.

Maak je website gemakkelijk te navigeren

Wanneer mensen je site bezoeken hoe gemakkelijk is het dan voor hen om te vinden wat ze zoeken? Dit is een kritische factor in hoe Google je site bekijkt. Als je een grote site hebt met veel navigatiemogelijkheden is het veel gemakkelijker om te verdwalen. Een goede vuistregel is om jouw pagina’s te beperken tot één onderwerp of product die maximaal drie kliks diep in de sitestructuur ligt. Je kan er het beste voor zorgen dat jouw navigatie gemakkelijk te vinden en te volgen is. We bieden dit ook als SEO dienst aan waardoor je het indelen van de sitestructuur aan Online SEO Specialist kan uitbesteden. Hoe gemakkelijker bezoekers door jouw site kunnen navigeren hoe beter je SEO zal zijn.

SEO specialist

Gebruik relevante, unieke en hoogwaardige content

Als je je site probeert te optimaliseren voor zoekmachines, moet de content die je produceert gericht zijn op één ding: jouw lezers helpen. Zoekmachine optimalisatie diensten zoals copywriting kunnen hulp bieden om vergelijkbare hoogwaardige teksten als je concurrent te krijgen. Wanneer mensen online naar producten of informatie zoeken willen ze meestal antwoorden op specifieke vragen. Je inhoud moet die vragen op een nuttige zinvolle manier beantwoorden. Als je een blog hebt, zorg er dan voor dat je artikelen altijd actueel zijn. Dit betekent niet altijd dat ze gericht zijn op actuele gebeurtenissen of andere onderwerpen die een korte houdbaarheid hebben. In plaats daarvan kan je stukken produceren die mensen over jaren nog nuttig vinden. Op die manier zullen je artikelen nog jarenlang nieuwe bezoekers opleveren.

Bepaal het type bezoekers dat je wilt aantrekken

Je wilt ervoor zorgen dat je site het soort bezoekers aantrekt dat jij wilt. Misschien wil je met een SEO dienst in het algemeen potentiële klanten binnenhalen voor je bedrijf of misschien wilt je gericht leads binnenhalen voor jouw verkoopteam. Misschien wil je lezers aantrekken voor je blog of wil je dat mensen zich abonneren op je e-maillijst. Zodra je weet wie jij wilt aantrekken kan je jouw site optimaliseren om ervoor te zorgen dat die mensen de weg naar jou vinden.

Voeg metadata toe om zoekmachines te helpen uw site te begrijpen

Metadata zijn eigenlijk de gegevens die elk stukje informatie op het internet vergezellen. Het is data over data. Wanneer je een landingspagina of blogbericht maakt heb je de mogelijkheid om metadata aan het einde van het artikel toe te voegen zoals categorieën en trefwoorden die verband houden met de inhoud, maar ook meta titles en meta descriptions kan je meegeven. Wanneer je jouw website optimaliseert voor zoekmachines moet je ervoor zorgen dat je de juiste trefwoorden in categorieën, meta descriptions en titles gebruikt die betrekking hebben op je bedrijf of website. je moet er ook voor zorgen dat je niet te veel trefwoorden gebruikt. Google bestraft sites die te veel trefwoorden gebruiken dus zorg ervoor dat jouw metadata natuurlijk zijn en aansluiten bij de inhoud. Met name voor webshops die vaak metadata voor hun producten missen kunnen baat hebben bij SEO diensten.

Vertrouw niet alleen op banneradvertenties voor verkeer

Het plaatsen van banneradvertenties als SEO dienst is een overblijfsel uit het verleden en zullen waarschijnlijk niet veel verkeer opleveren wanneer die geplaatst worden op willekeurige sites. Wel zijn grote platformen zoals Facebook nog interessant om op te adverteren met banners. Maar om je alléén daarop te richten is niet toekomstgericht. Richt je in plaats daarvan op manieren om je site te optimaliseren voor zoekmachines. Een van de beste manieren om een goed fundament te leggen is ervoor te zorgen dat je site technisch in orde en veilig is. Google heeft een lijst met dingen die jij kunt doen om je site te verbeteren en beveiligen. Hierdoor zal Google eerder meer verkeer jouw kant op sturen. Een andere manier om een site te optimaliseren voor zoekmachines is het gebruik van originele afbeeldingen van hoge kwaliteit op je site. Zorg voor opvallende, hoogwaardige afbeeldingen op de homepage die voldoende zijn gecomprimeerd om mobiele gebruikers niet af te schrikken vanwege een beperkt datalimiet. Google houdt van afbeeldingen van hoge kwaliteit, die een meerwaarde zijn voor bezoekers en die voorzien zijn van metadata dus zorg ervoor dat de afbeeldingen helder en duidelijk zijn voor mensen en crawlers.

SEO diensten afnemen

Je website is jouw belangrijkste verkoopinstrument en ook de manier waarop klanten je vinden. Als jouw site niet middels diensten is geoptimaliseerd met SEO voor zoekmachines kan niemand je vinden en loop je potentiële klanten mis. Door een passende dienst af te nemen kan je jouw site optimaliseren zodat deze op de eerste pagina van de zoekmachine resultaten verschijnt. Dit zal de hoeveelheid verkeer naar jouw site verhogen wat op zijn beurt jouw verkoop zal verhogen. Als je serieus bent over de groei van je bedrijf en niet zeker weet waar te beginnen is dit het perfecte moment om te beginnen met het optimaliseren van jouw site voor zoekmachines. Online SEO Specialist kan je helpen met het uitkiezen van de dienst die het beste bij jouw onderneming past.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.