SEO Optimalisatie

Op zoek naar een professioneel bureau of specialist om de SEO optimalisatie van uw website aan uit te besteden? Dan schakelt u Online SEO Specialist in.

Online SEO Specialist is een ervaren specialist wanneer het aankomt op de zoekmachine optimalisatie (SEO) van zowel websites als webshops. Aan de hand van een bewezen strategie gaat een team van specialisten (Content specialisten, linkbuilding professionals en technische specialisten) aan de slag om uw website bovenaan te krijgen op de voor u relevante zoektermen in Google. Meer weten over onze aanpak, of over SEO optimalisatie in het algemeen? Neem contact op, of lees hieronder verder!

SEO Optimalisatie van ons bureau

Online SEO Specialist zorgt er voor dat u door middel van SEO optimalisatie meer relevante bezoekers naar uw website krijgt, voor meer traffic en meer conversie. We doen een uitgebreid marktonderzoek/zoekwoordonderzoek, van waaruit een waterdicht plan van aanpak wordt geschreven. U krijgt bovendien een vaste SEO specialist aangewezen, die u tijdens het gehele proces begeleidt.

Zoekwoorden onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

SEO optimalisatie in de praktijk

Wanneer u het SEO optimalisatie plan heeft goedgekeurd, kunnen onze specialisten aan de slag. Dit team bestaat zoals gezegd uit technische specialisten en content marketeer/SEO copywriters, maar ook uit linkbuilding specialisten. Gezamenlijk zullen zij het volgende uitvoeren.

Technische SEO optimalisatie

SEO optimalisatie begint bij de techniek van een website. Google hecht steeds meer waarde aan een goede gebruikerservaring, maar ook crawlability en structuur spelen een grote rol. Online SEO Specialist voert een uitgebreide technische analyse uit, van waaruit passende wijzigingen worden aangebracht.

Content SEO optimalisatie

Nadat uw website of webshop technisch in orde is gebracht, kunnen we ons richten op het volgende deel van SEO optimalisatie: content optimalisatie. Aan de hand van het zoekwoordonderzoek wordt gecategoriseerde content geschreven, geheel in lijn met het overkoepelende thema. Alle content wordt bovendien zorgvuldig geplaatst en van A tot Z geoptimaliseerd. Denk hierbij aan SEO titels en meta descripties, maar ook aan alt-attributen en headings.

SEO linkbuilding optimalisatie

Het onderdeel van SEO optimalisatie waar de meningen het meest over verdeeld zijn, is linkbuilding. Linkbuilding en het bouwen van autoriteit is een gevoelige kwestie, daar Google er vrij streng over lijkt te zijn. Online SEO Specialist zorgt dan ook voor een natuurlijke groei, waarmee uw website genoeg power heeft om de kunnen concurreren met ook de grootste partijen uit uw branche. Hierbij houden we rekening met elk onderdeel van linkbuilding en zoekmachine optimalisatie: van verschillende domeinen en IP-adressen tot follow/nofollow en een natuurlijk anchortekstprofiel.

Monitoring en rapportages

Uiteraard wordt u uitgebreid op de hoogte gesteld van de voortgang in het SEO optimalisatie proces. Uw specialist stuurt maandelijks een uitgebreide rapportage en houdt u tussentijds op de hoogte door middel van diverse overzichten, zodat u ten alle tijden op de hoogte bent van de voortgang in het proces.

Meer weten over SEO optimalisatie bij ons bureau?

SEO blijft een kwestie van maatwerk, maar met een goede optimalisatie strategie kan iedere website succes behalen. Wilt u ook succes behalen met uw website of webshop, en wilt u de mogelijkheden bespreken met een SEO optimalisatie specialist? Dan neemt u direct contact met ons op!

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.