SEO Consultant

Bent u op zoek naar een SEO consultant? Dan bent u waarschijnlijk niet tevreden over de online resultaten van uw website of onderneming. Een consultancy zorgt ervoor dat uw site van A tot Z wordt geoptimaliseerd voor zowel de bezoeker als voor zoekmachines als Google. Wanneer u een zoekmachine optimalisatie consultant inhuurt, zorgt deze dat uw website op de voor u relevante zoektermen zal ranken, waardoor u alleen gerichte bezoekers zult aantrekken. Als uw website vervolgens op een juiste manier is ingericht, zal u de bezoekers ook kunnen converteren in betalende klanten. Wilt u online succes boeken, met het ultieme doel hierin natuurlijk winst draaien, zal u op zoek moeten gaan naar een ervaren consultant die een ruime kennis bezit over het vakgebied SEO. Denk hierbij behalve aan content optimalisatie en het verbeteren van de techniek ook aan linkbuilding en het vergroten van de online autoriteit.

Voordelen van een SEO consultancy

Een SEO consultant heeft zich, zoals de afkorting al zegt, gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor de verschillende zoekmachines (Search Engine Optimization). Alhoewel elke specialist een andere invulling geeft aan zijn consultancy, is het uiteindelijke doel hetzelfde: maximale winst draaien uit uw online activiteiten en uw exposure vergroten.

Om optimaal SEO rendement uit zijn diensten te halen, zal de consultant er voor moeten zorgen dat uw website alleen rankt op de voor u relevante zoektermen. Als dit niet het geval is – en u via zoekmachine optimalisatie bezoekers aantrekt die niet op zoek zijn naar uw diensten – zal uw bounce rate te hoog worden, waardoor u niet alleen omzet misloopt, maar ook een lagere waardering van Google zal bemerken. Hierbuiten is SEO zeer divers en kan de consultancy bestaan uit het aanvallen van de lokale, regionale of internationale markt, wat ook geldt voor linkbuilding. Dit is geheel afhankelijk van uw product of dienst.

Er zijn tientallen specialisten in Nederland op het gebied van SEO. De prijzen en kwaliteiten verschillen hierin enorm. Wij zijn voor u de meest geschikte consultant hierin.

Zoekwoorden onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

De Online SEO Specialist als online consultant

Ons bedrijf beschikt over een jarenlange ervaring als consultant op het gebied van SEO. Om onze expertise als specialist kracht bij te zetten en u ervan te overtuigen te kiezen voor een consultancy van ons, hebben wij onze zoekmachine optimalisatie diensten voor u op een rij gezet, waarna wij deze voor u zullen uitwerken.

  • Zoekwoordonderzoek
  • Copywriting
  • Linkbuilding
  • Conversie optimalisatie

Zoekwoordonderzoek

Een SEO consultant moet het zoekmachine optimalisatie proces starten met het zoeken naar de juiste relevante zoektermen en deze in kaart brengen. Om het maximale uit zijn online activiteiten te halen, is dit verreweg de belangrijkste stap in het proces. Als deze stap namelijk niet goed begonnen wordt, zal u hierna alleen maar moeten compenseren en ‘brandjes moeten blussen’.

Bij het in kaart brengen van de zoekwoorden moet de consultant onder andere kijken naar het zoekvolume van een keyword en de concurrentie die hier in is. Aan de hand van onder andere deze gegevens kan worden gekeken hoe uw SEO ingevuld moet worden en waar de specialist op moet letten bij het schrijven van zijn content en de invulling van de linkbuilding.

Copywriting

Het volgende deel van de SEO consultancy kan begonnen worden als alle zoektermen in kaart zijn gebracht. Om het zoekmachine optimalisatie proces op een kwalitatieve manier uit te voeren, zullen aan de hand van de zoektermen thema’s bepaald moeten worden, gekeken worden naar de doelgroep en op basis van dit de manier waarop de teksten geschreven moeten worden. Uw website zal zich SEO technisch pas echt onderscheiden als er verbanden binnen de geschreven content worden gelegd en de URL-structuur hierop aangepast wordt, wat ook wel interne linkbuilding genoemd kan worden.

Linkbuilding

Het volgende belangrijkste – soms onderschatte – onderdeel van de SEO die de consultant moet uitvoeren is de linkbuilding. Het vergaren van zowel interne- als externe links. Hier bedoelen we niet het lukraak doorverwijzen van links naar elkaar, maar op een wiskunde manier er voor zorgen dat de autoriteit over uw website wordt verdeeld. Hier komen termen als een SILO structure en LSI keywords om de hoek kijken. Als de specialist dit op de juiste manier uitvoert, zullen alle pagina’s ranken en kan de consultancy al geslaagd worden beschouwd.

Na de interne linkbuilding zal de SEO consultant zich bezig gaan houden met de externe linkbuilding. Het voornaamste doel hierin is het zichtbaar maken van uw website op andere platforms. Zowel de referring domains als de daadwerkelijk aangemaakte links spelen hier een cruciale rol in. Wij weten als geen ander hoe wij dit proces op een duurzame manier uit moeten voeren. Als ook uw linkbuilding geoptimaliseerd is voor de zoekmachines, kan de zoekmachine optimalisatie consultant beginnen met de belangrijkste stap van SEO, het converteren van bezoekers.

Conversie optimalisatie

De werking van SEO is natuurlijk een geweldige ontwikkeling – er wordt voor een constante toestroom aan bezoekers gezorgd – maar de consultancy is pas geslaagd als de bezoekers worden omgezet in klanten. Uw online business draait natuurlijk op omzet, waar zoekmachine optimalisatie an sich niet genoeg voor is. Onze specialist zal voor een gedegen verkoopproces zorgen, waarbij de bezoeker soepel in zijn reis naar een aankoop of het contact opnemen wordt geleid.

Spreekt onze werkwijze u aan en wilt u weten wat wij voor uw SEO kunnen betekenen, lees dan verder hoe u contact met ons opneemt.

Samenwerken met een SEO consultant

Wilt u onze SEO consultant inhuren, kunt u direct contact met ons opnemen. Onze zoekmachine optimalisatie consultancy zal er voor zorgen dat u optimaal rendement uit uw online activiteiten haalt en dat uw naamsbekendheid op het internet vergroot zal worden.

Wij zullen voor organische topposities zorgen op de voor u relevante zoekwoorden en er voor zorgen dat u een extra winstkanaal beschikbaar krijgt. Hierbij pakken wij on-page factoren als content en techniek aan, maar kijken we ook naar externe factoren als linkbuilding.

Heeft u interesse in onze diensten, neem dan nu contact op met onze SEO consultant.

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.