Open Ma - Vr 09:00-18:00

SEO specialist Google

Meer bezoekers door een website scan van onze specialisten.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

SEO specialist Google

Home » SEO Specialist » SEO specialist Google

Een SEO specialist voor Google zorgt ervoor dat uw website goed vindbaar is in ’s werelds grootste zoekmachine. Door dit proces te voltooien, zal uw website te vinden zijn op de voor u relevante keywords en trekt u bezoekers die puur op zoek zijn naar uw product of dienst. Dit proces, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, biedt vooral voor MKB bedrijven een extra inkomstenkanaal en zullen zij de volgende stap in kunnen zetten op weg naar een constante organisatie. SEO is groeiende en de online vraag naar producten stijgt. Grote winkelketens vallen om en consumenten zijn op zoek naar andere plekken om hun producten aan te schaffen. Google kan uw platform zijn om winst te boeken, mits zowel content en techniek als autoriteit (linkbuilding) wordt aangepakt. Dit is uw kans, dus lees verder en bekijk hoe u een SEO specialist kunt inhuren.

Een SEO specialist voor Google

Een SEO specialist helpt u om hoog in Google te scoren. Voordat u in zee gaat met een externe partij, is het belangrijk om te weten wat zij doen en waarom u hier een professional voor moet inhuren.

Zoals eerder gezegd, biedt een professional in zoekmachine optimalisatie u een gelegenheid om een extra verkoopkanaal te realiseren. In de markt is er een duidelijke verschuiving aan de gang. Consumenten mijden het centrum steeds vaker en schaffen hun producten of diensten online aan. De markt is dusdanig groot, dat een MKB bedrijf hier een verdubbeling van de omzet in kan bemerken. Om een duidelijker beeld van de werkzaamheden van een SEO specialist voor Google te krijgen, zullen wij u de essentie van het vak zoekmachine optimalisatie duidelijk maken, alsmede de 3 belangrijke pijlers: content, techniek, linkbuilding.

Verdieping in uw vakgebied

Om u succesvol op Google te maken, zal de SEO specialist zich eerst verdiepen in uw vakgebied. Wat zijn uw diensten of producten en waar zoeken mensen op wanneer ze dit willen. Hier zijn een x-aantal keywords (zoektermen) voor. Deze zullen in kaart worden gebracht, voorzien van zoekvolumes en andere gegevens. Wanneer uw website op basis van deze termen wordt ingericht, heeft u een zekerheid dat u alleen bezoekers via Google aantrekt die daadwerkelijk op zoek zijn naar wat u aanbiedt. Daarbuiten kan al een ruime schatting worden gemaakt van het aantal maandelijkse bezoekers dat op uw website zal aanbelanden.

Als al deze gegevens in kaart zijn gebracht, kan de SEO specialist de aandacht verschuiven van Google naar uw website zelf. Alle zoektermen worden opgedeeld in overkoepelende thema’s, waarna ze gecategoriseerd worden. Als dit hele geraamte staat, staat de basis van de interne linkbuilding al klaar. Op dit onderdeel van zoekmachine optimalisatie zullen we later weer inhaken.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Interne websitestructuur

Er kan nu begonnen worden met het invullen van alle opgebouwde pagina’s. Hier zullen zoekmachine vriendelijke teksten voor moeten worden geschreven. Alhoewel een SEO specialist precies weet hoe deze teksten opgebouwd moeten worden, hoeft het geen meester van het geschreven woord te zijn. Hij werkt in dit gedeelte vaak samen met een professionele copywriter. Met deze krachten gebundeld, zal zowel Google als de bezoeker tevreden worden gesteld, wat uiteindelijk optimaal resultaat zal opleveren.

De volgende stap in de zoekmachine optimalisatie van uw website is het bouwen van de interne linkbuilding structuur van uw website. Het geraamte staat al en de SEO teksten zijn geschreven. Het is nu voor de specialist slechts een kwestie van invullen op de juiste keywords, al is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Linkbuilding gaat buiten de bezoekerservaring voor Google om het verdelen van ‘juice’ over uw website. Wat moet naar waar worden doorverwezen en hoe wordt dit zo relevant mogelijk gehouden voor de bezoeker. Vooral deze bijna wiskundige benadering is alleen weggelegd voor een ervaren SEO keyword specialist.

Ten slotte zal er gekeken moeten worden naar de activiteiten buiten uw website. Google vind namelijk dat uw website op eigen benen moet kunnen staan en zonder de zoekmachine ook bezoekers aan moet kunnen trekken. Dit gedeelte van zoekmachine optimalisatie kan benoemd worden als externe linkbuilding en is tegenwoordig veel meer dan het simpelweg aanmaken van linkjes op andere site. Met name voor deze activiteit is het aan te raden een ervaren professional in te huren. Wij zijn uw partij hierin. Lees verder over onze werkzaamheden als SEO specialist.

Scoren in Google met uw SEO specialist

Wanneer u ons inhuurt als uw SEO specialist voor Google, zullen wij ons niet slechts bezighouden met zoekmachine optimalisatie. Wij snappen dat vooral voor MKB bedrijven een website niet slechts een middel om de naamsbekendheid te vergroten – er moet geld verdiend worden om rond te komen. Wij zullen samen met u een plan op stellen om de aangetrokken bezoekers om te zetten in klanten. Door het juiste keyword aan de juiste pagina te koppelen, zorgen wij dat de bezoeker op een soepele manier naar een aankoop wordt geleid en uw product of dienst zal afnemen.

Onze SEO specialisten snappen dat om u succesvol te maken, wij niet slechts aan de richtlijnen van Google moeten voldoen. De uiteindelijke conversie van uw website is misschien nog wel belangrijker. Door middel van gegevensanalyses en A/B tests weten wij de website beetje bij beetje bij te schaven om het conversiepercentage stap voor stap te verhogen.

Wilt u een van A tot Z geoptimaliseerde website voor zowel Google als voor de bezoeker, waarbij zowel content en techniek als linkbuilding worden aangepakt, komt u dan zo snel mogelijk in contact met ons. Wij gaan graag te werk als uw SEO specialist.

In contact met een Google SEO specialist

Wij beschikken over een variëteit aan SEO specialisten die uw website perfect voor Google kunnen optimaliseren. Wij zullen samen met u uw doelen bespreken en zorgen dat hier aan wordt voldaan. U kunt ten allen tijden besluiten de telefoon te pakken om met ons in contact te komen en het zoekmachine optimalisatie proces te bespreken.

Wilt u optimaal rendement uit uw website halen en scoren in Google, kom dan direct met ons in contact en huur ons in als uw SEO specialist.