Google SEO Expert 2018-05-14T11:32:19+00:00

Google SEO Expert

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

U bent op zoek naar een Google SEO expert. Dit doet u omdat uw website niet naar behoren presteert en u niet genoeg winst uit het internet haalt. Door middel van zoekmachine optimalisatie kunt u een vast aantal nieuwe bezoekers per maand aantrekken en wanneer uw deze op een juiste manier kunt converteren, creëert u een constante bron van inkomsten via het internet. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit de optimalisatie van content en techniek, maar ook het vergroten van de online naamsbekendheid door middel van linkbuilding. Een SEO expert zorgt dat u deze winst behaalt door u bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante zoektermen. Door uw website te optimaliseren, creëert u ‘autoriteit’ en bent u een van de eerste pagina’s die de consument ziet als hij een zoekterm intoetst. Hoe gaat een SEO expert voor Google te werk?

Scoren in Google met een SEO expert

Het voornaamste doel van een SEO expert is om door middel van Google bezoekers naar uw website te trekken. Er moet worden gezocht naar de meest relevante zoektermen en op deze termen moet worden gerankt. Als u op deze zoekwoorden bovenaan komt te staan, zal het aantal bezoekers naar uw website flink toenemen. Een hoge positie in Google is een middel om winst uit uw website te halen, maar het mag geen doel op zich worden. De service is pas geslaagd als uw website de bezoeker ook aanspreekt en enthousiasmeert. Hoe gaat een SEO expert te werk om u bovenaan in Google te krijgen door middel van zoekmachine optimalisatie en de bezoekers om te zetten in klanten?

Zoekwoordonderzoek

De SEO specialist moet allereerst weten op welke relevante termen uw website moet scoren in Google. Hij kijkt naar uw vakgebied en welke diensten en producten u aanbiedt. Vervolgens moet worden gekeken naar keywords die hierop aansluiten en moeten de gegevens hiervan verzamelt worden. Dit moet op uitgebreide wijze gebeuren, voordat u überhaupt verder met de website aan de slag gaat.

Sitestructuur en site-indeling

SEO valt of staat bij de opbouw en structuur van uw website. Google moet zich er makkelijk doorheen kunnen bewegen en verbanden kunnen leggen tussen de verschillende pagina’s. Daarbuiten moet het ook duidelijk onderscheid kunnen maken.

Als u een expert inhuurt, moet deze de gevonden zoektermen indelen en ‘ophangen’ in de website. Per zoekterm moet de categorie bepaald worden en moet de website één geheel worden. Als dit in kaart is gebracht, kunnen de zoekwoorden geschreven worden.

Content writing

Een SEO expert weet precies hoe hij een ‘landingspagina’ moet inrichten voor Google. De zoekmachine moet kunnen bepalen waar een pagina over gaat. Hier wordt rekening mee gehouden in de Title Tag, Meta Description, Headers en andere elementen. Ook in de tekst zelf moet de zoekterm duidelijk naar voren komen. De keyword density mag daarbij ook niet te hoog liggen. De tekst moet bovendien zowel informerend als wervend zijn.

Off-page SEO voor Google

Buiten de website om moet ook rekening worden gehouden met een aantal factoren, wilt u hoog ranken in Google. Het belangrijkste onderdeel hiervan is externe linkbuilding. Op een gedegen manier moet gezorgd worden voor links van buitenaf naar uw eigen website. Linkbuilding kan door middel van het schrijven van blogs, persberichten naar buiten brengen, reacties geven op fora en nog vele andere manieren.

De Online SEO Specialist is uw expert in zoekmachine optimalisatie (SEO) en laat uw website scoren in Google. Lees verder over onze diensten en service.

Onze service als Google SEO expert

Ons zoekmachine optimalisatie bedrijf gaat al jaren te werk als SEO expert voor Google. Onze service doet er alles aan om uw website rendabel te maken en optimaal resultaat uit uw online activiteiten te halen. Uw website wordt geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines, de techniek achter uw website wordt verbeterd, de autoriteit wordt door middel van linkbuilding vergroot en de bezoeker wordt op geraffineerde wijze naar een aankoop geleid.

Het voordeel van onze organisatie is onze ervaring op het gebied van zowel SEO als webdesign. Zo kunnen wij optimaliseren voor Google, maar kunnen wij ook de conversie optimaliseren. Op deze manier trekt u veel meer bezoekers aan, maar worden deze ook omgezet in klanten. Wij kunnen hiervoor een vaste overeenkomst sluiten, maar kunnen ook te werk gaan op freelance basis.

Voordat u ons inhuurt als SEO expert, zullen wij uw doelen bespreken en kijken wat er gedaan moet worden om hieraan te voldoen. Een zoekwoordonderzoek hoort daarom geheel vrijblijvend bij onze service als SEO expert. Als dit eenmaal in orde is gebracht, zal u aan de hand van een periodieke rapportage onze resultaten zien. Zo behoudt u geheel het overzicht in het proces naar een winstgevende website.

Wilt u online resultaat behalen door middel van Google en denkt u dat wij uw aangewezen SEO expert hiervoor zijn, neem dan direct telefonisch contact met ons op of stuur een bericht.

Contact opnemen met een Google SEO expert

Wilt u direct een expert in zoekmachine optimalisatie inschakelen en uw website laten optimaliseren voor de verschillende zoekmachines, bent u bij ons op de juiste plek. Aan de hand van duidelijk doelen en afspraken zullen wij zorgen dat uw website resultaat boekt en dat uw visie wordt gewaarborgd.

Wilt u een externe partij inhuren voor de optimalisatie van uw website of wilt u meer weten over onze diensten, neem dan direct contact met ons op.

Wij gaan graag te werk als uw Google SEO expert.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?