Google Adwords 2018-07-15T21:20:00+00:00

Google Adwords

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Google Adwords

Google heeft twee manieren om zoekresultaten te tonen waarvan Google Adwords het betaalde advertentie gedeelte is en de rest het onbetaalde organische gedeelte. Met zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising) hoeft men niet te optimaliseren zoals u dat doet bij zoekmachine optimalisatie. U kunt hiermee direct bezoekers genereren via de advertentie die bovenaan in de zoekresultaten getoond wordt. Door dit slim aan te pakken kunt u Google Adwords campagne oprichten met een positieve ROI. Ons online marketing bureau kan SEA services aanbieden voor zo’n winstgevende Google Adwords strategie.

Kosten per klik

Een belangrijk punt om rekening mee te houden is dat Google Adwords kosten per klik (ook wel CPC: Cost-Per-Click) hanteert. Dat betekent dat u niet hoeft te betalen per advertentie die getoond wordt aan een webbezoeker die op een relevant zoekwoord heeft gezocht, maar dat u enkel betaalt wanneer die bezoeker op uw advertentie klikt. Om die reden zal er een klikbudget ingesteld moeten worden evenwel als een prijs per klik.

De Quality Score (QS) is overigens van invloed op de prijs om via Google Adwords te adverteren. Hoe hoger de QS is des te lager de kosten per klik zijn. De factoren die hier invloed op hebben zijn onder andere de advertentiegeschiedenis, kwaliteit van de landingspagina, de laadsnelheid en de klikfrequentie. Ons internet marketing bureau kan de Quality Score verbeteren waardoor u zo min mogelijk betaalt voor adverteren met Google Adwords.

Google Adwords mogelijkheden

De Google Adwords mogelijkheden die u kunt ontvangen van ons online marketing bureau en onze specialisten zijn zeer divers. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken tussen kwantiteit en kwaliteit. Dat houdt in dat u op landelijke, lokale, shortail en longtail zoekwoorden gevonden kunt worden. Een advertentie kan op die manier aangepast worden aan uw behoeften en uw strategie. Ons internet marketing bureau kan u dus op allerlei manieren voorzien van een passende Google Adwords campagne.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?