Google AdWords

Meer bezoekers door een website scan van onze specialisten.

Google heeft twee manieren om zoekresultaten te tonen waarvan Google Adwords het betaalde advertentie gedeelte is en de rest het onbetaalde organische gedeelte. Met zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising) hoeft men niet te optimaliseren zoals u dat doet bij zoekmachine optimalisatie. U kunt hiermee direct bezoekers genereren via de advertentie die bovenaan in de zoekresultaten getoond wordt. Door dit slim aan te pakken kunt u Google Adwords campagne oprichten met een positieve ROI. Ons online marketing bureau kan SEA services aanbieden voor zo’n winstgevende Google Adwords strategie.

Online SEO Specialist
Zoekwoorden onderzoek
Concurrentie analyse
Linkbuilding
Analytics

Kosten per klik

Een belangrijk punt om rekening mee te houden is dat Google Adwords kosten per klik (ook wel CPC: Cost-Per-Click) hanteert. Dat betekent dat u niet hoeft te betalen per advertentie die getoond wordt aan een webbezoeker die op een relevant zoekwoord heeft gezocht, maar dat u enkel betaalt wanneer die bezoeker op uw advertentie klikt. Om die reden zal er een klikbudget ingesteld moeten worden evenwel als een prijs per klik.

De Quality Score (QS) is overigens van invloed op de prijs om via Google Adwords te adverteren. Hoe hoger de QS is des te lager de kosten per klik zijn. De factoren die hier invloed op hebben zijn onder andere de advertentiegeschiedenis, kwaliteit van de landingspagina, de laadsnelheid en de klikfrequentie. Ons internet marketing bureau kan de Quality Score verbeteren waardoor u zo min mogelijk betaalt voor adverteren met Google Adwords.

Google Adwords mogelijkheden

De Google Adwords mogelijkheden die u kunt ontvangen van ons online marketing bureau en onze specialisten zijn zeer divers. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken tussen kwantiteit en kwaliteit. Dat houdt in dat u op landelijke, lokale, shortail en longtail zoekwoorden gevonden kunt worden. Een advertentie kan op die manier aangepast worden aan uw behoeften en uw strategie. Ons internet marketing bureau kan u dus op allerlei manieren voorzien van een passende Google Adwords campagne.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoorstaat.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.