Website onderhoud 2018-07-15T21:25:06+00:00

Website onderhoud

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Website onderhoud

Omdat de online wereld voortdurend in beweging is is website onderhoud erg belangrijk. Het is hierbij van belang dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd om de website up-to-date en werkend te houden. Stilstand is funest en betekent in de digitale omgeving achteruitgang. Gekeken naar de continue veranderingen op het internet zal u beseffen uw site altijd in ontwikkeling moet blijven. Er zal op ieder moment wel verbeterpunten op te merken zijn en kan er altijd aan het webdesign gewerkt worden. Als SEO specialist in online marketing en webdesign kunnen we het website onderhoud in handen nemen en het design en de functionaliteit altijd bij de tijds houden.

Tijdbesparend en goedkoop website onderhoud

Website onderhoud van een professionele webshop of zakelijke site neemt vaak veel tijd in beslag en kost veel geld. Bovendien is er voor technisch onderhoud meer kennis nodig dan alleen HTML. Er zijn web servers en DNS servers mee gemoeid. Deze zullen ook onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden. En verder is er browser en server caching, veiligheid tegen hackers, het bijhouden van de database en nog meer.

Om dit allemaal bij te houden hebt u als particulier of ondernemer waarschijnlijk geen tijd of geen zin in. Als internet specialist kunnen wij uw bedrijfswebsite de aandacht geven die het nodig heeft met tijdbesparend en goedkoop website onderhoud.

Up-to-date met website onderhoud

Met het website onderhoud van ons webdesign en online marketing bureau kunt u erop rekenen dat uw site altijd up-to-date is. Wekelijks ontvangt uw website een aantal uren onderhoud om de ontwikkelingen bij te benen. Op die manier legt u de basis om de online markt te veroveren. Daarbij kunnen we tevens helpen met het verbeteren van de sales en de conversie. Als SEO specialist bieden we onze diensten aan voor bedrijven in de omgeving en daar ver buiten. Indien u dus uw site wilt laten onderhouden tegen lage kosten om dit snel terug te verdienen dan kunt u bij ons internet marketing en webdesign bureau terecht voor website onderhoud om uw site up-to-date te houden.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?