Website laten maken 2018-07-15T21:23:34+00:00

Website laten maken

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Website laten maken

Door een webshop of website te laten maken kunt u uw onderneming online aan de man brengen. Het kan ook zo zijn dat uw huidige website aan vernieuwing toe is en een opknapbeurt kan gebruiken. In ieder geval kunt u door ons online marketing en webdesign bureau uw website laten maken. Deze zal dan worden gemaakt op basis van uw voorstellen en wordt vervolgens op maat uitgewerkt door een specialist. Evenzo wordt uw huisstijl, identiteit en boodschap in de bedrijfswebsite of webshop overgedragen naar een webbezoeker.

Responsive webshop of site laten bouwen

Als u een professionele webshop of site laat bouwen kunt u bezoekers tegemoet komen met een toegankelijk webdesign. Verder zijn de sites die we maken geheel responsive gebouwd. Dat betekent dat het design dynamisch is en zich aanpast aan ieder mediaformaat. Op die wijze worden de webpagina’s van uw bedrijfswebsite altijd goed getoond op desktops, laptops, tablets, smartphones en ieder ander beeldschermformaat. Wilt u meteen een professionele en responsive webshop of website laten bouwen? Neem dan contact met één van onze specialisten.

Winstgevende website laten maken

Indien u een website laat maken door ons internet marketing en webdesign bureau ontvangt u een site die klaar is om winst te maken. Een webshop of site is niet alleen plek in de online wereld om gevonden te worden, maar ook om klanten te genereren. Vooral een webwinkel heeft er baat bij om conversies te behalen.

Een winstgevend webdesign bezit bepaalde eigenschappen die conversie bevordert. Ons online marketing en webdesign bureau zorgt voor het design waarmee leads makkelijk geconverteerd kunnen worden. Bij ontvangst krijgen webbezoekers onmiddellijk de herkenbare huisstijl van uw onderneming te zien. Vervolgens worden ze aan de hand genomen door de intuïtieve structuur en op subtiele wijze begeleid in het ondernemen van een actie om tot aankoop over te gaan. De webshop of website die u laat maken door onze specialisten bezit bovendien over slim gekozen call-to-action knoppen. Op die wijze kunt u bij ons een winstgevende site laten maken.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?