Webshop laten maken 2018-07-15T21:24:30+00:00

Webshop laten maken

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Webshop laten maken

Een webshop laten maken zorgt ervoor dat u geen fysieke winkel nodig hebt of er niet langer van afhankelijk bent. Het aantal ondernemers dat een webwinkel laat maken neemt dagelijks toe. Dit is geen onverwachte ontwikkeling. Een webshop laten bouwen en onderhouden is goedkoop en bespaart kosten op personeel.

Als u een webwinkel laat bouwen met een CMS als WordPress, Magento, Drupal of Joomla kunt u deze eenvoudig zelf beheren. Het bouwproces van een professionele webshop is echter intensief en vereist de juiste kennis. Het inschakelen van een geschikte specialist is daarom op zijn plaats. Lees verder waarom ons webdesign en online marketing bureau de partij voor u is.

WordPress webwinkel laten maken

De meest goedkope wijze om een webshop laten maken is door een WordPress webwinkel te laten bouwen door een van onze specialisten. Nieuwe producten toevoegen, het wijzigen van het prijskaartje of het aanpassen van de productomschrijving kan tijdrovend en een intensief werk zijn. Dat kan algauw honderden uren kosten. Als u een webwinkel laat maken met WordPress kunt u hierop heel wat tijd en inspanning besparen. Een CMS is voor elke gebruiker makkelijk hanteerbaar, ook als deze geen technische achtergrond hebben.

Conversiegerichte webshop laten bouwen

Uiteindelijk gaat een webshop laten bouwen om het te behalen resultaat. Indien u een professionele webwinkel begint is dat om verkopen te genereren. Dat de bezoeker een goed beeld krijgt van het te verkopen product is erg belangrijk, maar het is net zo belangrijk dat een bezoeker uiteindelijk een aankoop doet op uw website. Door op subtiele wijze door de online winkel te worden geleid, door een mogelijkheid te hebben tot live vragen stellen en te worden aangespoord tot het aanschaffen van een product kan men ervoor dat een bezoeker gemotiveerd wordt om iets van u af te nemen.

Zo kan er ook een makkelijk en intuïtief betalingssysteem geïntegreerd worden waarmee het betalen voor uw klant vergemakkelijkt en laagdrempeliger wordt. Op die wijze kunt u bij ons een conversiegerichte webshop laten maken.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?