SEO Specialist Utrecht 2018-05-14T15:15:30+00:00

SEO Specialist Utrecht

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

U bent op zoek naar een SEO specialist uit Utrecht. Waarschijnlijk wordt u momenteel niet goed online gevonden en wilt u meer rendement uit het internet halen. Een manier hiervoor is zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is erop gericht uw bedrijf bovenaan in zoekmachines als Google te krijgen op de voor u relevante zoektermen. Hierbij kunt u van te voren bepalen welke zoektermen het meest aansluiten op hetgeen u te bieden heeft. Als u alleen in Utrecht gevonden wilt worden, richt een specialist de landingspagina’s hier ook op in. Dit bestaat onder andere uit de optimalisatie van content, techniek en structuur en het vergroten van de online autoriteit door middel van linkbuilding. Wilt u weten wat SEO in Utrecht voor uw organisatie kan betekenen, lees dan verder.

SEO advies van een specialist uit Utrecht

Om de online concurrentie met andere bedrijven uit Utrecht aan te gaan, is het aan te raden in zee te gaan met een SEO specialist. Deze voorziet u van advies en zet met u een zoekmachine optimalisatie strategie op om de markt te veroveren. Een zoekmachine optimalisatie bureau helpt u bovenaan in Google te komen. Hoe doen zij dit?

De werkwijze van een SEO specialist

Bij het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines, dient met twee partijen rekening te worden gehouden: Google en de bezoeker. Google is een middel om relevante bezoekers naar uw website te trekken, maar het mag geen doel op zich worden. Bij het optimaliseren van een website moet de SEO specialist rekening houden met zowel Google als de bezoeker. Als u gevonden wilt worden in Utrecht, moet aan een aantal facetten voldaan worden.

Keyword Research

Een goed SEO advies begint bij het zoeken naar de juiste zoektermen. De zoekmachine optimalisatie specialist heeft tools om te ontdekken waar binnen uw branche op gezocht wordt, hoe vaak dit gebeurt en wat deze exacte termen zijn. Dit wordt in kaart gebracht en op basis van deze termen wordt een selectie gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld alleen in Utrecht gevonden worden of ook daarbuiten? Deze selectie van zoekwoorden zal voor het SEO bureau de leidraad vormen in de rest van het proces.

On-page factoren

Zoekmachine optimalisatie valt op te delen in twee factoren: on-page (content, techniek) en off-page (linkbuilding) factoren. De specialist zal zich eerst bezig houden met de on-page factoren. Landingspagina’s voor zoekwoorden worden geschreven, de sitestructuur wordt bepaald, er wordt een interne linkbuilding structuur opgezet en ook de techniek achter de website wordt verbeterd. Als u gevonden wilt worden in de regio Utrecht, dient echter ook rekening te worden gehouden met facetten van SEO buiten de website.

Off-page factoren

Om erkenning van Google te krijgen en bovenaan te staan, moeten ook externe factoren aangepakt worden. Google moet kunnen bepalen of u een autoriteit bent in wat u doet, wat niet alleen te bepalen valt op basis van uw eigen website. Het aantal externe links, de kwaliteit hiervan en het aantal plaatsen waarop gerefereerd wordt aan uw website is ook van groot belang voor uw SEO. Dit proces wordt ook wel linkbuilding genoemd. Wilt u in Utrecht gevonden worden, creëer dan links vanaf andere websites in deze regio.

Al met al is het optimaliseren voor zoekmachines een complex proces, waar veel tijd in gaat zitten. Heeft u de kennis en tijd niet om dit uit te voeren, ga dan de samenwerking aan en ontvang SEO advies in Utrecht. Wij zijn uw partij hiervoor.

Onze SEO Diensten in Amsterdam

Voor uw SEO in Amsterdam moet u bij de Online SEO Specialist zijn. Wij optimaliseren de websites van bedrijven in heel Nederland en weten als geen ander hoe de lokale markt aan te vallen. Onze zoekmachine optimalisatie specialisten zullen uw website analyseren, de markt verkennen en een plan van aanpak op maat voor u maken.

Voordat wij dit alles voor u uit gaan voeren, zullen wij een geheel vrijblijvend zoekwoordonderzoek voor u doen. Dit is het belangrijkste gedeelte van zoekmachine optimalisatie, omdat u er met de juiste keywords voor zorgt dat u alleen relevante bezoekers aantrekt die op zoek zijn naar wat u heeft aan te bieden.

Wilt u meer weten over onze diensten, zoals linkbuilding, of een geheel vrijblijvend advies, neem dan nu contact met ons op.

Meer informatie?

Onze SEO specialisten uit Amsterdam voorzien u graag van extra informatie over onze diensten. Wij zorgen ervoor dat de techniek van uw website staat, landingspagina’s worden geschreven en voeren ook de externe linkbuilding voor u uit.

Neem vandaag nog contact op en vind uit wat wij voor uw SEO kunnen betekenen.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?