Open Ma - Vr 09:00-18:00

SEO Utrecht

Meer bezoekers door SEO in Utrecht door onze SEO specialisten.

Ook in Utrecht is het relevant om SEO voor uw business te gebruiken. SEO (zoekmachine optimalisatie) is erop gericht uw website te optimaliseren voor de zoekmachines en hiermee uw reach en branding te vergroten. Als u bovenaan staat in zoekmachines als Google, zal u een hoop nieuwe, unieke bezoekers aantrekken. Wanneer de juiste zoektermen worden gevonden, zal u ook alleen bezoekers aantrekken die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw dienst. Om aan de richtlijnen van Google te voldoen en bovenaan te komen in steden als Utrecht, moet een hoop gebeuren. Hiervoor is het aan te raden een SEO specialist of een professioneel bureau in te schakelen. Lees verder en ontdek alles over SEO in Utrecht.

Waarom een SEO specialist uit Utrecht inschakelen?

In een grote stad als Utrecht is een hoop concurrentie op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Er zijn meerdere bedrijven die zich richten op dezelfde zoektermen. Ook zij zijn een samenwerking aangegaan en ontvangen SEO advies van een professionele organisatie. Om de concurrentie met deze bedrijven aan te gaan, heeft u ook een specialist nodig. Om een website bovenaan te krijgen, moet het één en ander gebeuren.  De werkzaamheden van een SEO bureau uit Utrecht bestaan onder andere uit content optimalisatie, structuur, techniek en linkbuilding:

zoekwoorden onderzoek logo
concurrentie analyse conversie optimalisatie
linkbuilding logo
Analytics logo
40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Verbeteren sitetechniek

Google pleit voor een goede gebruikerservaring. Dit slaat ook op de techniek achter een website. Om uw SEO goed uit te voeren, zal de specialist als eerste de websitetechniek aanpassen. Er wordt voor gezorgd dat pagina’s snel laden en dat de website ‘responsive’ is voor mobiele apparaten. Responsive is een afgeleide van response en staat voor reactie. Bij een veranderende omgeving past de website zich automatisch aan.

Zoekwoordonderzoek

De volgende stap voor de ‘echte’ optimalisatie is het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek. Welke zoektermen sluiten aan op uw diensten – wilt u bijvoorbeeld alleen in Utrecht gevonden worden – en hoe vaak wordt hier per maand op gezocht. De SEO specialist uit Utrecht zal deze termen eerst voor u in kaart brengen en op basis hiervan een tactiek opzetten. Het voeren van een zoekwoordonderzoek kan gezien worden als de basis van zoekmachine optimalisatie.

Structuur website

Ook de structuur van een website draagt bij aan de gebruikerservaring. Om bovenaan in Google te komen, dient uw website een heldere structuur te bevatten. Een SEO bureau zorgt ervoor dat de gevonden zoekwoorden ‘opgehangen’ worden in een vooraf bepaalde structuur. Categorieën en overkoepelende thema’s worden bedacht, alsmede een interne linkbuilding structuur.

Externe linkbuilding

Dit brengt ons direct bij een vaak onderschat onderdeel van SEO: externe linkbuilding. Ook buiten uw eigen website moet Google kunnen zien dat u een autoriteit binnen uw vakgebied bent. Hier kunt u ook locatiegericht te werk gaan. Wilt u alleen gevonden worden in de buurt van Utrecht, bouw uw links dan alleen van- en naar bedrijven uit deze omgeving. Creëer links door middel van gastblogs, wordt actief op fora en schrijf andere artikelen.

Om al deze linkbuilding werkzaamheden op een juiste manier uit te voeren, dient u in zee te gaan met een ervaren specialist. Het bureau wat u hierin van SEO advies kan voorzien in Utrecht is de Online SEO Specialist. Lees verder over onze werkzaamheden.

SEO advies van ons bedrijf uit Utrecht | Onze diensten

Wij helpen u met uw SEO in Utrecht. Wij maken u vindbaar op de juiste zoektermen door middel van content, techniek, structuur en linkbuilding en zorgen hiermee voor een constante toestroom aan nieuwe, unieke bezoekers. Door op de juiste keywords te ranken, zorgen wij er daarbuiten voor dat deze bezoekers ook gericht zijn. Onze expertise als SEO specialist, gecombineerd met onze achtergrond als webdesigner, maakt dat wij uw website voor zowel Google als de bezoeker kunnen inrichten. Dit zorgt niet alleen voor meer bezoekers, maar ook een hogere conversie.

Voordat u met ons in zee gaat, voorzien wij u van een geheel vrijblijvend SEO advies. Dit helpt u inzicht te krijgen in de markt en te zien waar de online kansen binnen uw branche liggen. Wij zullen samen met u uw doelen bepalen. Wilt u zich bijvoorbeeld alleen op de SEO in Utrecht richten, of wilt u op landelijke basis te werk gaan. Aan de hand van een plan van aanpak krijgt u daarna inzicht in onze diensten, waarna u door middel van een periodieke rapportage wordt ingelicht over onze voortzetting.

Wilt u advies van een specialist en in zee met een zoekmachine optimalisatie bureau, neem dan nu contact met ons op en wordt gevonden in en om Utrecht.

Meer informatie?

    Conversie optimalisatie