Open Ma - Vr 09:00-18:00

SEO specialist

Onze SEO specialist helpt uw website hoger in Google.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

SEO specialist 

Home » SEO Specialist

Een SEO specialist heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor de verschillende zoekmachines. Denkt u hierbij vooral aan de grootste zoekmachine, Google. Een zoekmachine optimalisatie specialist weet aan de hand van bepaalde richtlijnen een website zo op te bouwen en in te richten dat deze binnen de organische zoekresultaten van Google hoog zal scoren. SEO is de specialisatie die ervoor zorgt dat dit op een constante basis kan gebeuren.

De reden dat u op zoek bent naar een SEO specialist, is waarschijnlijk om dat u het idee heeft niet het optimale rendement uit uw website te halen. U wordt niet gevonden op de voor u relevante zoektermen, of de bezoekers die op uw website terecht komen ondernemen geen actie. Een professional in zoekmachine optimalisatie zorgt dat dit voorkomen wordt. Hij zal er voor zorgen dat uw bedrijf op het juiste keyword wordt gevonden en dat u alleen relevante bezoekers aan zal trekken. Dit doet u door de optimalisatie van zowel content en techniek als linkbuilding. Dit is gelijk ook het voordeel van een zoekmachine als Google.

Vooral MKB bedrijven hebben moeite een constant klantenbestand te creëren. SEO biedt u hier een uitgelezen mogelijkheid voor. Een specialist zorgt dat u op Google op de juiste keywords wordt gevonden en dat u alleen relevante bezoekers aantrekt. Hoe een SEO specialist te werk gaat, leest u hieronder.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Waarom een SEO specialist inschakelen?

De belangrijkste taak van een SEO specialist is het vinden van de juiste zoektermen. Hij kan u namelijk op tientallen zoektermen op nummer 1 in Google zetten, maar als dit geen gerichte bezoekers zijn, zal u hier alsnog niets aan hebben. De specialist zal dus als eerste op zoek gaan naar de voor uw bedrijf relevante keywords. Deze zullen volledig in kaart worden gebracht en gegevens als zoekvolume zullen van invloed zijn op wat er uiteindelijk met een zoekwoord zal gebeuren.

Om op constante basis hoog in Google te komen, houdt de taak van de SEO specialist hier niet op. Hij heeft een zoekwoordonderzoek gedaan en de gegevens van deze termen geanalyseerd. Nu gaat de echte zoekmachine optimalisatie pas beginnen. Hij zit met tientallen zoekwoorden, maar waar komen deze op de website te staan? SEO slaat ook op de structuur van de website (interne linkbuilding). Google pleit namelijk voor een zo goed mogelijke bezoekerservaring en een website met talloze losse pagina’s draagt hier niet aan bij.

Om de optimalisatie van de website voor Google te laten slagen, moet de specialist uw website dus gaan indelen. Hij deelt de keywords op in bepaalde overkoepelende thema’s. Hieronder vallen weer een aantal categorieën – en nog eventueel subcategorieën, voorzien van de zoekwoorden. Nu staat het geraamte van de website en kunnen we gaan ‘invullen’.

SEO copywriting specialist

Weinig SEO specialisten beschikken over schrijverskwaliteiten. Om de website echt goed in Google te laten scoren, zullen zij om de teksten voor verschillende pagina’s te schrijven dus moeten samenwerken met copywriters. In samenwerking schrijven zij de pagina’s volgens de verschillende richtlijnen van de zoekmachines en implementeren deze in het geraamte van uw website. Vervolgens moet naar de interne linkbuilding structuur van de website worden gekeken. Hier biedt het opdelen van uw website in categorieën de specialist uitkomst. Hij hoeft namelijk alleen te kijken hoe de website is ingedeeld en hierbij de bijbehorende hyperlinks te implementeren. Zo ontstaat er een heldere structuur voor zowel de bezoeker als Google.

Eigenlijk is de website nu grotendeels klaar om te scoren, ware het niet dat om echt succesvol te zijn door middel van zoekmachine optimalisatie de website ook aan bepaalde externe richtlijnen moet voldoen. Om echt als autoriteit binnen uw vakgebied over te komen, zal de SEO specialist u ook op externe platforms vindbaar moeten maken. Dit proces, ook wel linkbuilding genoemd, kan door middel van social media, het schrijven van gastblogs, het oplossen van consumentenproblemen binnen uw vakgebied en zo zijn er nog vele andere manieren. Het uiteindelijke doel hierbij is dat in al deze acties gerefereerd wordt aan uw website en dat er een link ontstaat. Wij snappen dat het lastig is om dit gedeelte van SEO tastbaar te maken, vanwaar het dan ook zeer aan te raden is om linkbuilding – en de rest van het proces – uit te besteden aan een professional die weet wat hij doet. De aangewezen SEO specialist die u hiervoor kunt inhuren is De Online SEO Specialist.

Ons bedrijf als uw SEO specialist

Wij kunnen al de bovengenoemde stappen als SEO specialist op een gedegen manier voor u uitvoeren. Wij zijn in de loop der jaren werkzaam geweest voor tientallen MKB bedrijven door heel het land. De reden dat wij deze bedrijven online succes hebben bezorgd, is omdat onze diensten niet stoppen bij zoekmachine optimalisatie. Wij snappen dat dit slechts een middel is om gerichte bezoekers via Google te trekken door middel van de juiste keywords. Als wij heel het bovengenoemde proces hebben uitgevoerd, zullen onze SEO specialisten zich gaan richten op het converteren van de bezoekers. Hoe doen wij dit?

Traffic in conversie omzetten

Allereerst zal onze SEO specialist voor Google samen met u bespreken wat de actie is die de bezoeker moet uitvoeren. Is dit ‘subscriben’, telefonisch contact met u opnemen, een product afnemen of iets anders? Hierna wordt gekeken hoe de website aangepast moet worden en in het teken worden gezet van deze call to action. Hierbij zullen wij de bezoekersgegevens analyseren en beetje bij beetje de website bijschaven op tot optimaal resultaat te komen.

Mocht deze manier van werken u overtuigd hebben en denkt u optimaal online succes te kunnen boeken met ons als steun in de rug, neemt u dan direct contact met ons op. Onze SEO specialisten zullen u van verdere informatie voorzien.

In contact met een SEO specialist

Wanneer u ons inhuurt als SEO specialist, zullen wij er samen met u voor zorgen dat uw website optimaal zal renderen binnen Google, u de juiste bezoekers zult aantrekken en deze zullen worden omgezet in klanten. Uw website zal van A tot Z worden aangepakt (content, techniek, linkbuilding) en uw omzet zal toenemen.

Heeft u interesse in onze manier van werken, of wilt u simpelweg meer weten over onze zoekmachine optimalisatie diensten, neem dan direct contact met ons op. Onze SEO specialisten staan u te woord.