SEO Linkbuilding 2018-09-04T09:36:46+00:00

SEO Linkbuilding

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » SEO Linkbuilding

Linkbuilding blijft het meest besproken onderdeel binnen SEO. Waar de ene SEO specialist denkt dat de invloed minimaal is, is de ander van mening dat het het enige is waar men zich op moet concentreren. Online SEO Specialist denkt dat de waarheid in het midden ligt.

Online SEO Specialist heeft in de loop der jaren honderden SEO linkbuilding campagnes opgezet, voor bedrijven uit diverse branches. Het geheim hierin is gebleken een natuurlijke groei en een team dat gek is op zowel content als verbanden en getallen. Hoe wij uw SEO door middel van linkbuilding naar the next level brengen? Neem contact op, of lees het hieronder!

Onze linkbuilding strategie

SEO linkbuilding en autoriteit bouwen voor uw website of webshop is een proces dat zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Om deze reden delen wij onze linkbuilding werkzaamheden op in drie onderdelen, die hieronder te zien zijn.

Analyse

Allereerst wordt er een uitgebreide linkbuilding analyse uitgevoerd. Hierin brengen we de huidige stand van zaken in kaart ten aanzien van de autoriteit van uw website. Vervolgens lichten we de grootste partijen binnen uw branche uitgebreid door en bekijken we wat er nodig is om ons tussen deze partijen te begeven. SEO blijft een vakgebied van kijken naar de concurrentie en anticiperen, niet anders met linkbuilding.

Uitvoering

Op basis van de analyse worden de mogelijkheden online in kaart gebracht en wordt er gekeken naar hoe uw autoriteit uitgebreid kan worden. Bovendien wordt er een plan van aanpak gemaakt ten aanzien van het aantal verwijzingen, verhouding tussen follow en nofollow en de opbouw van het anchortekstprofiel. Hierdoor wordt het volledige spectrum van linkbuilding benut en zal de autoriteit van uw website gestaag groeien, op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Monitoring

SEO linkbuilding is een voortdurend proces, waarbij de voortgang constant in de gaten gehouden dient te worden. Op basis van analyse en tussentijdse ontwikkelingen wordt het initiële plan van aanpak dan ook constant bijgestuurd, voor een maximale benutting van de online mogelijkheden.

Linkbuilding als toevoeging op SEO

Linkbuilding is alleen een betrouwbare SEO strategie als het aansluit op de rest van uw SEO strategie. Zo dient de linkbuilding in lijn te staan met hetgeen op de website te zien is en dienen de anchorteksten overeen te komen met de inhoud van uw website. Alleen wanneer er één geheel is, zal u maximaal profiteren van de gedane linkbuilding werkzaamheden. U huurt dan ook meer in dan alleen een linkbuilding bureau, maar u schakelt een allround SEO specialist in.

Direct uw SEO linkbuilding uitbesteden?

Wilt u direct uw linkbuilding en SEO uitbesteden aan een professioneel bureau? Wilt u op een natuurlijke manier online groeien en zowel meer autoriteit als naamsbekendheid genereren? Dan neemt u direct contact op met Online SEO Specialist voor uw SEO linkbuilding!

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?