SEO Linkbuilding

Linkbuilding blijft het meest besproken onderdeel binnen SEO. Waar de ene SEO specialist denkt dat de invloed minimaal is, is de ander van mening dat het het enige is waar men zich op moet concentreren. Online SEO Specialist denkt dat de waarheid in het midden ligt. Om een volwaardige zoekmachine optimalisatie strategie op touw te krijgen heb je dit wel nodig.

Online SEO Specialist heeft in de loop der jaren honderden SEO linkbuilding campagnes opgezet, voor bedrijven uit diverse branches. Het geheim hierin is gebleken een natuurlijke groei en een team dat gek is op zowel content als verbanden en getallen. Hoe wij uw SEO door middel van linkbuilding naar the next level brengen? Neem contact op, of lees het hieronder!

Zoekwoorden onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

Onze linkbuilding strategie

SEO linkbuilding en autoriteit bouwen voor uw website of webshop is een proces dat zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Om deze reden delen wij onze linkbuilding werkzaamheden op in drie onderdelen, die hieronder te zien zijn.

Analyse

Allereerst wordt er een uitgebreide linkbuilding analyse uitgevoerd. Hierin brengen we de huidige stand van zaken in kaart ten aanzien van de autoriteit van uw website. Vervolgens lichten we de grootste partijen binnen uw branche uitgebreid door en bekijken we wat er nodig is om ons tussen deze partijen te begeven. SEO blijft een vakgebied van kijken naar de concurrentie en anticiperen, niet anders met linkbuilding.

Uitvoering

Op basis van de analyse worden de mogelijkheden online in kaart gebracht en wordt er gekeken naar hoe uw autoriteit uitgebreid kan worden. Bovendien wordt er een plan van aanpak gemaakt ten aanzien van het aantal verwijzingen, verhouding tussen follow en nofollow en de opbouw van het anchortekstprofiel. Hierdoor wordt het volledige spectrum van linkbuilding benut en zal de autoriteit van uw website gestaag groeien, op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Monitoring

SEO linkbuilding is een voortdurend proces, waarbij de voortgang constant in de gaten gehouden dient te worden. Op basis van analyse en tussentijdse ontwikkelingen wordt het initiële plan van aanpak dan ook constant bijgestuurd, voor een maximale benutting van de online mogelijkheden.

Linkbuilding als toevoeging op SEO

Linkbuilding is alleen een betrouwbare SEO strategie als het aansluit op de rest van uw SEO strategie. Zo dient de linkbuilding in lijn te staan met hetgeen op de website te zien is en dienen de anchorteksten overeen te komen met de inhoud van uw website. Alleen wanneer er één geheel is, zal u maximaal profiteren van de gedane linkbuilding werkzaamheden. U huurt dan ook meer in dan alleen een linkbuilding bureau, maar u schakelt een allround SEO specialist in.

Direct uw SEO linkbuilding uitbesteden?

Wilt u direct uw linkbuilding en SEO uitbesteden aan een professioneel zoekmachine optimalisatie bureau? Wilt u op een natuurlijke manier online groeien en zowel meer autoriteit als naamsbekendheid genereren? Dan neemt u direct contact op met Online SEO Specialist voor uw SEO linkbuilding!

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.