SEO Expert inhuren 2018-05-14T11:43:53+00:00

SEO Expert inhuren

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

U wilt een SEO expert inhuren. Dit doet u omdat de huidige manier van werken niet genoeg resultaat oplevert. Een specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie zorgt er door middel van verschillende handelingen (content, techniek, linkbuilding) voor dat uw website binnen afzienbare tijd resultaat zal boeken. Het belangrijkste punt om dit te bewerkstelligen, is om u bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante zoektermen. De zoekmachine optimalisatie service moet hierbij niet ophouden. Het is een mooi begin om een hoop unieke nieuwe bezoekers per maand naar uw website te trekken, maar deze moeten ook converteren. De partij die u voor beide aspecten van SEO kunt inhuren, is De Online SEO Specialist.

Ons bedrijf als SEO expert; ook freelance in te huren

Als u ons als specialist inhuurt, gaan wij op vergelijkbare wijze als een freelance SEO expertte werk. Bij een samenwerking krijgt u een persoonlijke marketeer aangewezen, die samen met u aan de slag gaat. Wij zullen u kort vertellen waar deze werkzaamheden ongeveer uit bestaan.

Voordat u ons inhuurt voor de zoekmachine optimalisatie van uw website, doen wij een vrijblijvend zoekwoordonderzoek voor u. Zo ziet u welke zoektermen aansluiten op uw product of dienst en hoe groot de markt hier in is.

Wanneer de omstandigheden hierin goed zijn, kunnen wij voor u aan de slag en een SEO expert zich over uw website laten ontfermen. Er worden landingspagina’s voor de verschillende zoektermen geschreven en de sitestructuur en sitetechniek wordt aangepast en verbeterd.

Op het moment dat uw gehele website staat, gaan wij ons bezighouden met de externe werkzaamheden. Er wordt een uitgebreide linkbuilding tactiek bepaalt, waardoor u op meerdere platforms te zien bent. Niet alleen zorgt u met linkbuilding voor extra bezoekers, maar u krijgt ook nog eens extra autoriteit van Google. Dit maakt het voor nieuwe pagina’s makkelijker om op te ranken.

Wilt u ons direct inhuren als SEO expert, neem dan nu contact op.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?