SEO Expert Freelance 2018-05-14T11:39:50+00:00

SEO Expert Freelance

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

U bent op zoek naar een freelance SEO expert. U bent van mening dat uw website momenteel niet rendeert, maar wilt niet een apart persoon aannemen voor de zoekmachine optimalisatie van uw website. Daarbuiten wilt u wel korte lijnen in een samenwerking en tussendoor de aanpak kunnen switchen. Wij bieden u deze mogelijkheid. Wij zetten een vast persoon op uw website, waar u uitvoerig contact mee kunt behouden in uw zoekmachine optimalisatie. Deze persoon is gespecialiseerd in zowel on-page (content, autoriteit) als off-page (linkbuilding). U zal vindbaar worden op de voor u meest relevante zoektermen in Google, waarbij ‘samenwerken’ voorop staat. Uw vakkennis en visie zal gecombineerd met dat van uw aangewezen SEO expert resulteren in een winstgevende website.

Waarom kiezen voor freelance service van een SEO expert?

Voordat u een freelance SEO expert in de arm neemt, moet u zich afvragen of dit wel nodig is. U wilt ervoor zorgen dat uw website geoptimaliseerd wordt voor de voor uw bedrijf meest relevante zoekwoorden. Hoe dit wordt bereikt, is van secundair belang. Toch willen wij u een tegemoetkoming bieden.

Omdat wij geloven in een duurzame samenwerking, zullen wij een persoonlijke zoekmachine optimalisatie specialist aan u toewijzen. Deze zal er samen met u voor zorgen dat uw website optimaal zal renderen. Hij stelt samen met u uw doelen vast en stelt een plan op waarmee wordt gezorgd dat aan deze doelen voldaan wordt.

Is uw voornaamste doel – buiten een winstgevende website – een persoonlijke samenwerking, dan bent u bij ons op de goede plek. U krijgt een eigen SEO expert aangewezen, die samen met u een traject ingaat. Uw website zal binnen de kortste keren optimaal renderen. Daarbij optimaliseren wij de content en techniek maar pakken wij ook het externe gedeelte, linkbuilding, aan.

Samenwerken met ons bedrijf

Wij gaan graag te werk als uw specialist. Onze service als SEO expert bestaat onder andere uit het opstellen van een plan, waarmee uw website bovenaan komt te staan op de voor u relevante zoektermen. Hoe wij dit doen gaat als volgt:

  • Juiste zoektermen worden gezocht en in kaart gebracht
  • Websitestructuur wordt bepaald en zoekwoorden worden hierin ondergebracht
  • Content wordt geschreven volgens de richtlijnen van Google
  • Externe activiteiten om uw autoriteit te vergroten worden uitgevoerd

Door deze hoekstenen als basis voor uw SEO te gebruiken, zal het rendement van uw website snel vergroot worden. Wilt u ons als SEO expert inhuren, neem dan direct contact op.

Direct contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij wijzen u een persoonlijk freelance SEO expert aan en zorgen ervoor dat door middel van een prettige samenwerking uw website optimaal zal renderen.

Onze zoekmachine optimalisatie specialisten zullen uw vragen beantwoorden u waar nodig van extra informatie voorzien.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?