Open Ma - Vr 09:00-18:00

SEO Expert Freelance

Meer bezoekers door een website scan van onze specialisten.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

SEO Expert Freelance

Home » SEO Expert » SEO Expert Freelance

U bent op zoek naar een freelance SEO expert. U bent van mening dat uw website momenteel niet rendeert, maar wilt niet een apart persoon aannemen voor de zoekmachine optimalisatie van uw website. Daarbuiten wilt u wel korte lijnen in een samenwerking en tussendoor de aanpak kunnen switchen. Wij bieden u deze mogelijkheid. Wij zetten een vast persoon op uw website, waar u uitvoerig contact mee kunt behouden in uw zoekmachine optimalisatie. Deze persoon is gespecialiseerd in zowel on-page (content, autoriteit) als off-page (linkbuilding). U zal vindbaar worden op de voor u meest relevante zoektermen in Google, waarbij ‘samenwerken’ voorop staat. Uw vakkennis en visie zal gecombineerd met dat van uw aangewezen SEO expert resulteren in een winstgevende website.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Waarom kiezen voor freelance service van een SEO expert?

Voordat u een freelance SEO expert in de arm neemt, moet u zich afvragen of dit wel nodig is. U wilt ervoor zorgen dat uw website geoptimaliseerd wordt voor de voor uw bedrijf meest relevante zoekwoorden. Hoe dit wordt bereikt, is van secundair belang. Toch willen wij u een tegemoetkoming bieden.

Omdat wij geloven in een duurzame samenwerking, zullen wij een persoonlijke zoekmachine optimalisatie specialist aan u toewijzen. Deze zal er samen met u voor zorgen dat uw website optimaal zal renderen. Hij stelt samen met u uw doelen vast en stelt een plan op waarmee wordt gezorgd dat aan deze doelen voldaan wordt.

Is uw voornaamste doel – buiten een winstgevende website – een persoonlijke samenwerking, dan bent u bij ons op de goede plek. U krijgt een eigen SEO expert aangewezen, die samen met u een traject ingaat. Uw website zal binnen de kortste keren optimaal renderen. Daarbij optimaliseren wij de content en techniek maar pakken wij ook het externe gedeelte, linkbuilding, aan.

Samenwerken met ons bedrijf

Wij gaan graag te werk als uw specialist. Onze service als SEO expert bestaat onder andere uit het opstellen van een plan, waarmee uw website bovenaan komt te staan op de voor u relevante zoektermen. Hoe wij dit doen gaat als volgt:

  • Juiste zoektermen worden gezocht en in kaart gebracht
  • Websitestructuur wordt bepaald en zoekwoorden worden hierin ondergebracht
  • Content wordt geschreven volgens de richtlijnen van Google
  • Externe activiteiten om uw autoriteit te vergroten worden uitgevoerd

Door deze hoekstenen als basis voor uw SEO te gebruiken, zal het rendement van uw website snel vergroot worden. Wilt u ons als SEO expert inhuren, neem dan direct contact op.

Direct contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij wijzen u een persoonlijk freelance SEO expert aan en zorgen ervoor dat door middel van een prettige samenwerking uw website optimaal zal renderen.

Onze zoekmachine optimalisatie specialisten zullen uw vragen beantwoorden u waar nodig van extra informatie voorzien.