SEO specialist Den Haag 2018-05-14T11:19:30+00:00

SEO specialist Den Haag

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

U heeft een SEO specialist in Den Haag nodig. Dit betekent dat uw website momenteel niet maximaal presteert en dat er meer uit het internet te halen valt. Een manier om u hierbij te helpen is zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO. Deze dienst is erop gericht een bedrijf of website op de voor haar relevante zoektermen bovenaan te krijgen in zoekmachines als Google. Dit betekent meer relevante bezoekers, met als gevolg meer klanten. Een specialist of professioneel bureau voorziet u hierin van advies en helpt u hierbij. Het optimaliseren voor zoekmachines is in de loop der jaren een vak apart geworden met een hoop concurrentie. Het doel is daarbij om zowel on-page (content + techniek) als off-page (linkbuilding) stevig te verbeteren. Lees verder wat een SEO specialist uit Den Haag voor uw bedrijf kan betekenen.

SEO advies van een specialist uit Den Haag

Een SEO specialist zorgt ervoor dat uw bedrijf op de voor u relevante zoektermen bovenin de organische (gratis) zoekresultaten van Google komt te staan. De professional beschikt over de juiste tools om de voor u beste zoektermen te ontdekken. Waar zoeken uw potentiële klanten op en hoeveel van deze consumenten zoeken op zoekterm X? Ligt de vraag hoger in Den Haag of daarbuiten? Dit is het onderzoekgedeelte van een zoekmachine optimalisatie bureau. Maar als dit eenmaal is bepaald, hoe zorgen zij ervoor dat uw bedrijf bovenaan komt te staan in Google?

Sitetechniek

Google pleit voor een goede bezoekerservaring. Hier draagt de techniek van een website ook aan bij. Een SEO specialist zal er allereerst voor zorgen dat dit in orde is. De laadsnelheid van pagina’s wordt opgehoogd en er wordt voor gezorgd dat de website over een responsive webdesign beschikt. Deze moet zich aan kunnen passen aan veranderende omgevingen van smartphones, tablets en andere mobiele apparaten.

Sitestructuur

Ook de sitestructuur is met SEO voor zowel Google als de bezoeker zeer belangrijk. Door middel van onder andere een heldere URL structuur moeten de crawlers van Google zich door uw website kunnen bewegen. Hierin moet een heldere opdeling van categorieën worden gemaakt en moet er door middel van een interne linkbuildingstructuur naar de juiste pagina’s worden doorverwezen. Als u bijvoorbeeld meerdere locaties hebt, is het aan te raden onderscheid te maken tussen pagina’s over Den Haag en andere pagina’s.

Content writing

Voor de zoekwoorden die de SEO specialist eerder heeft bepaald, moeten landingspagina’s worden geschreven. Voornaamste doel hierbij is het duidelijk maken aan Google waar de pagina over gaat, alsmede conversiegericht te werk gaan voor de bezoeker. Bent u werkzaam in Den Haag, zorg er dan ook voor dat de zoekmachines dit oppakken. Hier moet een juiste balans worden gemaakt tussen het optimaliseren voor de zoekmachines en het optimaliseren voor de bezoekers.

Externe linkbuilding

Een goed SEO advies bestaat ook uit (externe) linkbuilding. Linkbuilding is erop gericht meer autoriteit voor uw website te creëren, wat het makkelijker maakt voor nieuwe pagina’s om te scoren. Er moeten activiteiten buiten uw website om worden bedacht, waarbij u uzelf als autoriteit binnen uw vakgebied presenteert. Hierbij moet de specialist op een subtiele wijze doorverwijzen naar de website.

Bent u op zoek naar SEO advies in Den Haag, zit u bij ons goed. Lees verder over onze diensten.

De Online SEO Specialist voor uw SEO in Den Haag

Wij gaan aan de slag met uw SEO in Den Haag en daarbuiten. Wij maken uw website vindbaar en zorgen ervoor dat u winst zal behalen uit het internet. Hierbij weten wij de juiste balans te vinden tussen Google en de bezoeker. Wij onderscheiden ons door onze kennis op het gebied van zowel zoekmachine optimalisatie als webdesign. Hierdoor weten wij zowel de inhoud als het uiterlijk van uw website te optimaliseren, waardoor zowel de bezoeker als Google wordt aangesproken.

Voordat u in zee gaat met ons bureau, zullen wij heldere afspraken met u maken. Uw doelen op het gebied van content, techniek en linkbuilding worden vastgesteld en een plan van aanpak wordt opgesteld om hieraan te voldoen. Hierbij krijgt u geheel vrijblijvend een SEO advies van ons, dat onder andere bestaat uit een zoekwoordonderzoek.

Bent u op zoek naar een professionele partij in de omgeving van Den Haag, of wilt u meer weten over onze diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten staan u te woord.

In contact met een SEO specialist uit Den Haag

Kom vandaag nog in contact met ons SEO bureau. Onze specialisten beantwoorden al uw vragen en voorzien u van verdere informatie over onze werkwijze. Wij maken uw website vindbaar door middel van zoekmachine optimalisatie en zorgen voor optimaal rendement uit het internet.

Neem direct contact met ons op en ga in zee met een SEO specialist uit den Haag.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?