Open Ma - Vr 09:00-18:00

SEO copywriting service

Meer bezoekers door een website scan van onze specialisten.

De SEO copywriting service van veel bedrijven is erop gericht een pagina bovenaan te krijgen op het daarvoor bestemde zoekwoord. Een specialist hierin weet een website van A tot Z te optimaliseren, zodat deze op meerdere keywords zal ranken. De service van een SEO copywriting bureau bestaat uit een team van professionals die met uw website aan de slag gaan. Het voordeel van Google en zoekmachine optimalisatie is dat uitgezocht kan worden waar consumenten binnen uw bedrijfstak op zoeken. Wel moet een kanttekening worden geplaatst: zoekmachine optimalisatie is alleen uit te voeren wanneer ook linkbuilding en techniek worden aangepakt. Hier kunt u vervolgens precies op inspelen en alleen bezoekers aantrekken die daadwerkelijk uw product of dienst af willen nemen. Om inzicht te krijgen wat een copywriter precies doet, hebben wij zijn werkzaamheden voor u op een rij gezet. Waar bestaat een SEO copywriting service uit?

Waarom SEO copywriting service?

De SEO copywriting service van een professionele organisatie kan veel voor uw bedrijf betekenen. Voornamelijk de wat kleinere bedrijven zijn op zoek naar een constante bron van inkomsten. Het internet, en zoekmachine optimalisatie in het bijzonder, kan hen dit bieden. Elke maand zoeken er namelijk een x-aantal consumenten op een bepaalde zoekterm. Per bedrijfstak zijn er ook nog eens tientallen zoektermen die aansluiten op wat er in die bedrijfstak gebeurt. Als een ervaren copywriter inspeelt op deze zoektermen en uw SEO van begin tot eind goed uitvoert, zal een groot gedeelte van deze relevante personen op uw website belanden.

Goede SEO copywriting zal daarbij ook op de consument inspelen. De content die zij schrijven staat in het teken van een duidelijke CTA (call to action) en zet de bezoeker aan een bepaalde actie te ondernemen. Wat deze actie is, ligt aan u. Dit kan een product of dienst afnemen zijn, maar bijvoorbeeld ook telefonisch contact opnemen. Copywriting voor de zoekmachines is daarbij een uitgebreide taak, vanwaar wij vertellen hoe dit er ongeveer uit ziet.

zoekwoorden onderzoek logo
concurrentie analyse conversie optimalisatie
linkbuilding logo
Analytics logo
40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Copywriting: de opbouw van een pagina

Copywriting is een uitgebreid proces. Buiten dat het wervend voor bezoekers moet zijn, moet het ook aan een aantal eisen van de zoekmachines voldoen. Het belangrijkste is dat Google kan bepalen waar de pagina over gaat. Het hoofdonderwerp van een pagina moet uiteraard de zoekterm zijn.

Google begint al buiten de pagina om met het scannen hiervan. Kijkt u eens naar hun organische zoekresultaten op een willekeurig zoekwoord. De pagina’s die te zien zijn, bestaan uit twee onderdelen: een Title Tag (bovenaan) en een meta description (onderin). Hier moet Google al duidelijk in kunnen bepalen waar de pagina over gaat.

Eenmaal op de pagina aanbeland, moet Google zich een weg kunnen banen door de website. De belangrijkste pijlers hiervoor zijn de headings. De zoekterm moet sowieso in de H1 terug komen. In de andere subkoppen is het ook aan te raden, maar geen noodzaak. Hierna zal de copywriting service zich richten op de tekst zelf. Ook hier moet de zoekterm op een subtiele manier in verwerkt worden.

Om dit alles goed uit te voeren, zal u in zee moeten gaan met een professionele SEO copywriting service, die ook de andere onderdelen van zoekmachine optimalisatie, zoals linkbuilding en techniek aanpakt. De Online SEO Specialist is uw partij hierin.

SEO copywriting service van ons bedrijf

Wij bieden u een uitgebreide SEO copywriting service. Wij beschikken over een team aan copywriters die samen met u aan de slag gaan. Voordat u met ons in zee gaat zullen wij echter een aantal doelen op papier met u zetten en bekijken hoe wij deze met u gaan behalen. Er wordt een uitgebreid plan van aanpak opgezet, waarbij wij aan de hand van een periodieke rapportage verslag aan u uitbrengen.

Hierbij zullen wij, voordat onze zoekmachine optimalisatie service ingaat, een uitgebreid zoekwoordonderzoek voor u doen. Voordat wij aan de slag gaan, is het ook voor u belangrijk te weten hoe groot de markt is en wat u kunt verwachten.

Wilt u ons inschakelen als SEO copywriting specialist, of wilt u meer weten over onze diensten, die behalve uit copywriting ook bestaan uit linkbuilding en technische optimalisatie, neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

Samenwerken met een SEO copywriting specialist

De Online SEO Specialist biedt u een uitgebreide service, waarbij uw website van A tot Z geoptimaliseerd wordt. Onze SEO copywriter weet precies hoe hij uw website SEO-gericht moet opbouwen. Er worden relevante zoektermen gezocht en uw website wordt hierop ingericht.

Wilt u samenwerken met een copywriting professional en optimaal rendement uit uw website halen door middel van zoekmachine optimalisatie, neem dan vandaag nog contact op.

    Conversie optimalisatie