Open Ma - Vr 09:00-18:00

SEO bureau Leeuwarden

Meer bezoekers door een website scan van onze specialisten.

Geen genoegen met het huidige bezoekersaantal op je site? Laat SEO bureau Leeuwarden je helpen met het bereiken van hoge posities in Google’s zoekmachine. Het is van groot belang voor een bedrijf dat online actief is om bovenaan in de organische zoekresultaten te staan. Een groot deel van de klanten wordt namelijk verworven op de topposities van deze resultaten. Wil men dus meer bezoekers verwerven dan is het zaak om een SEO specialist in te schakelen om het zware werk voor je te doen. Door zoekmachine optimalisatie uit te besteden houd je zelf tijd over en hoef je enkel mee te denken over enkele aspecten van een strategisch plan aangezien jij jouw eigen branche en competitie het beste kent. De SEO technische aspecten en planning kan je gerust aan ons SEO bureau Leeuwarden over laten.

zoekwoorden onderzoek logo
concurrentie analyse conversie optimalisatie
linkbuilding logo
Analytics logo
40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Hoog in Google door een specialist

Ons SEO bureau Leeuwarden heeft concrete doelen om te behalen wanneer een klant zoekmachine optimalisatie wil afnemen. Indien je kiest voor SEO uitbesteden aan een specialist zal er eerst een plan worden opgezet tijdens een eerste consult. Een SEO expert zal je vragen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en hoe jouw markt werkt. Dan zal er een onderzoek worden uitgevoerd en een analyse van je concurrenten. Daarbij zal ons SEO bureau naar een oplossing zoeken die past binnen jouw budget. Vandaar dat het MKB tevens bij ons terecht kan. Daarover kan men passend advies ontvangen. Dan gaan onze SEO specialisten aan het werk om jouw website hoog in Google te brengen.

Content en links

Belangrijke onderdelen die keer op keer terugkomen zijn content en links. Ons SEO bureau Leeuwarden heeft specialisten in dienst die de inhoud van pagina’s optimaliseren en die linkverwijzingen op het internet neerzetten. Het doel hiervan is om de autoriteit van je bedrijfssite te doen stijgen, maar ook om het makkelijker voor Google te maken om de landingspagina’s te crawlen en beoordelen. Het gaat hierbij dus om zowel de gebruikersvriendelijkheid van menselijke bezoekers als die van de bots te verbeteren. Een ander onderdeel waar ons SEO bureau Leeuwarden aan zal werken is de technische optimalisatie. Dit heeft te maken met laadtijden, effectief gebruik van data en veiligheid.

Diensten en SEO adviezen

Wil je direct SEO diensten afnemen? Dan kan je met ons SEO bureau Leeuwarden in contact komen via de online formulieren, maar ook via de mail of telefoon. Voor SEO adviezen op maat kunnen we ook als adviesbureau fungeren.

    Conversie optimalisatie