Open Ma - Vr 09:00-18:00

SEO Amsterdam

Haal meer uit uw website met SEO in Amsterdam.

Direct op zoek naar een specialist in zoekmachine optimalisatie (SEO) uit Amsterdam? Met de opkomst van het internet en de enorme invloed van zoekmachines is het optimaliseren van uw website steeds belangrijker geworden. Winkelketen na winkelketen valt om, maar door het internet kunt u alsnog uw broodnodige verkopen realiseren. SEO bestaat uit de optimalisatie van content, techniek en linkbuilding en is erop gericht uw website op de voor u relevante zoektermen hoog in zoekmachines als Google te krijgen. Door SEO (Search Engine Optimization) zorgt u voor een constante toevoer aan relevant zoekverkeer. Dit zijn consumenten die ook echt naar uw product of dienst op zoek zijn. Weten wat een SEO specialist voor uw bedrijf kan betekenen? Neem direct contact op en laat u geheel vrijblijvend informeren.

zoekwoorden onderzoek logo
concurrentie analyse conversie optimalisatie
linkbuilding logo
Analytics logo
40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Wat doet een SEO specialist uit Amsterdam?

Een SEO specialist zorgt er voor dat uw website gevonden wordt op de voor u relevante trefwoorden, zo ook in Amsterdam. We hebben het hier natuurlijk over de organische zoekresultaten van Google. Hier is voor veel bedrijven nog een hoop winst te behalen. Door middel van een expert in zoekmachine optimalisatie zorgt u ervoor dat uw website optimaal zal renderen en dat uw online business vergroot zal worden.

Het feit dat u de zoekterm ‘SEO Amsterdam’ heeft ingetoetst, kan twee dingen betekenen: of uw bedrijf zelf is gevestigd in deze omgeving en bent op zoek naar een lokale partner, óf u bent op zoek naar klanten uit deze omgeving. In beide gevallen kan een specialist u verder helpen. Als hij de content, techniek en linkbuilding van uw website optimaliseert, voert hij een aantal taken uit. Wij hebben deze voor u samengevat:

Keyword research

Afhankelijk van uw wensen – wilt u de lokale markt aanvallen of op nationale schaal te werk gaan – zal de SEO expert een zoekwoordonderzoek doen. Hij kijkt welke zoektermen aansluiten op hetgeen u aanbiedt. Hier worden een aantal relevante gegevens van in kaart gebracht

Sitestructuur

Google moet goed door uw website kunnen ‘crawlen’. Het moet weten welke pagina’s het aan elkaar kan relateren en moet hierin soepel door de website gestuurd worden. De SEO specialist richt de website in aan de hand van de verschillende zoekwoorden en bepaalt de interne linkbuildingstructuur, wat eigenlijk ook een vorm van linkbuilding is.

Copywriting

Als de basis van de website staat, kan worden gekeken naar het schrijven van de content. Ook hier moet u duidelijk maken aan Google op welke term de pagina moet ranken. Als u in Amsterdam gevestigd bent, moet dit ook op subtiele manier duidelijk worden gemaakt aan de zoekmachine. Dit kan door middel van de headings, de tekst zelf en nog vele andere elementen op een webpagina, zoals de SEO titel en de meta description.

Externe linkbuilding

Als uw website staat, kan het externe gedeelte van uw SEO in Amsterdam worden aangepakt. De externe linkbuilding is minstens zo belangrijk als de andere werkzaamheden. Elke externe link kan worden gezien als een ‘stem’ naar uw website. Als de autoriteit van deze pagina hoog ligt, zal deze stem ook zwaarder meewegen. Daarbuiten is het voor Google ook belangrijk als u op lokale zoekwoorden wilt scoren, dat de externe links van pagina’s uit de buurt komen. Voor u zou het dus een belangrijke invulling van uw linkbuilding zijn om externe links in de buurt van Amsterdam te vinden en u in lokale communities te mengen.

Onze SEO Diensten in Amsterdam

Voor uw SEO in Amsterdam moet u bij de Online SEO Specialist zijn. Wij optimaliseren de websites van bedrijven in heel Nederland en weten als geen ander hoe de lokale markt aan te vallen. Onze specialisten zullen uw website analyseren, de markt verkennen en een plan van aanpak op maat voor u maken.

Voordat wij dit alles voor u uit gaan voeren, zullen wij een geheel vrijblijvend zoekwoordonderzoek voor u doen. Dit is het belangrijkste gedeelte van zoekmachine optimalisatie, omdat u er met de juiste keywords voor zorgt dat u alleen relevante bezoekers aantrekt die op zoek zijn naar wat u heeft aan te bieden.

Wilt u meer weten over onze diensten, of een specifiek advies (zoals over linkbuilding), neem dan nu contact met ons op.

Meer informatie?

Onze SEO specialisten uit Amsterdam voorzien u graag van extra informatie over onze diensten. Wij zorgen ervoor dat de techniek van uw website staat, landingspagina’s worden geschreven en voeren ook de externe linkbuilding voor u uit.

Neem vandaag nog contact op en vind uit wat wij voor u op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen betekenen.

    Conversie optimalisatie