Google Webmaster Tools

De Google Webmaster Tools bieden alles wat een echte webmaster nodig heeft om voor de Google optimalisatie (SEO) te zorgen. Deze tool geeft inzicht in wat u aan uw website kunt aanpassen om volgens de richtlijnen van de Google zoekmachine te optimaliseren. Met de Google Webmaster Tools hebt u inzage in de inbound links naar uw site, het organische verkeer dat op uw webpagina’s terechtkomt en hoe en waar uw website wordt weergegeven in de zoekmachine. En zo zijn er nog talloze andere gegevens die van nut zijn voor een webbeheerder.

Ons online marketing bureau kan u advies geven over het opzetten van internet marketing campagne aan de hand van de verzamelde statistieken. En verder kan een SEO specialist de gegevens interpreteren en verheldering geven. De Google Webmaster Tools zijn daarom in de juiste handen een krachtig middel.

Zoekwoorden onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

Inzicht in de organische zoekresultaten

De Google Webmaster Tools kunnen de bezoekers meten die via de organische zoekresultaten naar uw website komen. Inzicht in het organische verkeer is belangrijk voor een SEO specialist om in kaart te brengen waar potentiële klanten nu precies naar op zoek zijn en waar ze van afknappen. In combinatie met de statistieken over de click-through-rate krijgt men een goed inzicht van de traffic naar en door uw site. Daarbij geven de Google Webmaster Tools ook weer waar uw webbezoekers vandaan komen en hoe u vermeld werd toen zij naar u toekwamen.

Indexering en onderhoud

Een ander belangrijk punt waar de Google Webmaster Tools helderheid in scheppen is de indexeerbaarheid. Wanneer de conditie van een webpagina slecht is en niet geïndexeerd kan worden bijvoorbeeld in het geval van een 404 code wordt dit in de tool weergegeven. Dat maakt het onderhoud eenvoudiger voor de webmaster of SEO specialist. Verder is het mogelijk om de nieuw aangemaakte of gerepareerde pagina’s via de Google Webmaster Tools opnieuw te laten indexeren om te worden gecrawld. Zo kunt u het klimmen van uw landingspagina’s in de zoekmachine van Google sneller laten verlopen.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.