Google Analytics 2018-07-15T21:21:21+00:00

Google Analytics

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » Google Analytics

Google Analytics is ervoor om statistieken en gegevens van uw website te registreren en makkelijk te kunnen interpreteren. Het meten van de behaalde resultaten is cruciaal om een succesvolle online marketing strategie uit te zetten en bij te sturen. De data die Google Analytics verzamelt kan gebruikt worden om display advertising, SEA en SEO campagnes bij te stellen. Ons internet marketing bureau ordent de verzamelde statistieken en maakt er een duidelijke interpretatie van. Zo kunt u precies weten welke richting u opgaat en kan er op specifieke punten gericht kracht bijgezet worden.

Ons online marketing bureau zorgt ervoor dat Google Analytics geïnstalleerd wordt en op correcte wijze gekoppeld wordt aan uw bedrijfswebsite. Zo kunt u een duidelijke analyse van het bezoekersgedrag krijgen. Meer weten? Spreek dan telefonisch met een Google Analytics specialist.

Statistieken en resultaten

De statistieken die Google Analytics bijhoudt zijn zeer uiteenlopend. Er is de mogelijkheid om het bezoekersaantal te meten (traffic), het aantal pagina weergaves, de bounce rates, de tijd die een bezoeker op uw webpagina’s vertoeft en de verhouding tussen de desktop en mobiele gebruikers. En verder zijn er andere gegevens die gemeten kunnen worden zoals de locatie waar een webbezoeker vandaan kwam voordat ze op uw website terechtkwamen.

Al deze statistieken en behaalde resultaten zijn van groot belang wil men een internet marketing campagne exact af kunnen stellen. Google Analytics biedt daarom een krachtig middel om te weten wat de vervolgstap is in een online marketing strategie.

Google Analytics specialist inschakelen

Door een Google Analytics specialist uit ons online marketing bureau in te schakelen kunt u essentiële en betrouwbare metingen uitvoeren voor uw website. Onze specialisten kunnen u verder adviseren over vervolgstappen voor de campagne en kunnen de gegevens en statistieken voor u interpreteren. Maak gebruik van Google Analytics en bespreek de mogelijkheden met een expert uit ons internet marketing bureau.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?