Google Analytics

Google Analytics is ervoor om statistieken en gegevens van uw website te registreren en makkelijk te kunnen interpreteren. Het meten van de behaalde resultaten is cruciaal om een succesvolle online marketing strategie uit te zetten en bij te sturen. De data die Google Analytics verzamelt kan gebruikt worden om display advertising, SEA en SEO campagnes bij te stellen. Ons internet marketing bureau ordent de verzamelde statistieken en maakt er een duidelijke interpretatie van. Zo kunt u precies weten welke richting u opgaat en kan er op specifieke punten gericht kracht bijgezet worden.

Ons online marketing bureau zorgt ervoor dat Google Analytics geïnstalleerd wordt en op correcte wijze gekoppeld wordt aan uw bedrijfswebsite. Zo kunt u een duidelijke analyse van het bezoekersgedrag krijgen. Meer weten? Spreek dan telefonisch met een Google Analytics specialist.

Zoekwoorden onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

Gegevens en statistieken

De statistieken die Google Analytics bijhoudt zijn zeer uiteenlopend. Er is de mogelijkheid om het bezoekersaantal te meten (traffic), het aantal pagina weergaves, de bounce rates, de tijd die een bezoeker op uw webpagina’s vertoeft en de verhouding tussen de desktop en mobiele gebruikers. En verder zijn er andere gegevens die gemeten kunnen worden zoals de locatie waar een webbezoeker vandaan kwam voordat ze op uw website terechtkwamen.

Al deze statistieken en behaalde resultaten zijn van groot belang wil men een internet marketing campagne exact af kunnen stellen. Google Analytics biedt daarom een krachtig middel om te weten wat de vervolgstap is in een online marketing strategie.

Google Analytics specialist

Door een Google Analytics specialist uit ons online marketing bureau in te schakelen kunt u essentiële en betrouwbare metingen uitvoeren voor uw website. Onze specialisten kunnen u verder adviseren over vervolgstappen voor de campagne en kunnen de gegevens en statistieken voor u interpreteren. Maak gebruik van Google Analytics en bespreek de mogelijkheden met een expert uit ons internet marketing bureau.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Gratis SEO scan

Wij scannen jouw website GRATIS op conversie en laten jou weten hoe je ervoor staat.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.