E-mail marketing 2018-07-15T21:18:16+00:00

E-mail marketing

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

Home » E-mail marketing

Bij ons online marketing bureau kunt u een e-mail marketing strategie laten opzetten. Er kunnen op die wijze commerciële berichten verstuurd worden naar specifieke doelgroepen om een vooraf opgesteld doel te behalen.

Zo kunnen e-mails verzonden worden om de relatie met de klant te verbeteren. Dat kan gaan om de band met huidige klanten te versterken, maar ook om oude klanten uit te nodigen voor een nieuwe aankoop. Zo wordt de klantloyaliteit bevorderd en wordt de hoeveelheid herhalingsaankopen groter.

Uiteraard kan men e-mails ook sturen om nieuwe klanten te werven. Mensen die onbekend met uw bedrijf zijn en een bezoekje brengen aan uw website naar aanleiding van zo’n digitaal bericht dragen ook nog eens bij aan het bezoekersaantal. Dat betekent dat zoekmachines zoals Google uw site meer waarderen en hoger positioneren.

En verder is het mogelijk om reclameberichten in e-mails mee te sturen om de verkoop direct te stimuleren. Wat ook uw e-mail marketing strategie is of als u hulp wilt van een SEO specialist bij het oprichten van een campagne u kunt terecht bij ons internet marketing bureau.

Voordelen van e-mail marketing

Het grootste voordeel van e-mail marketing is dat het zeer goedkoop is in vergelijking met andere online marketing strategieën of ten opzichte van het verspreiden van drukwerk en folders. In dit laatste geval is er papier en inkt nodig om de reclame te produceren en is er transport nodig om het te vervoeren.

Verder kan een e-mail heel makkelijk als opstapje worden gebruikt om een bezoekje te brengen aan uw website. Dat zorgt voor een hoger bezoekersaantal wat de zoekmachine optimalisatie ten goede komt. Door een hoge CTR (click through rate) stijgt de autoriteit van de bedrijfswebsite en individuele landingspagina’s. Als u dit ook wenst kunt u met hulp van een SEO specialist van ons internet marketing bureau kunt u heel eenvoudig profiteren van uw eigen e-mail marketing campagne.

E-mail marketing bij ons bureau

Door e-mail marketing bij ons internet marketing bureau af te nemen kunt u het contact met uw doelgroep en uw klanten bevorderen. Dat zorgt voor een grotere bekendheid, een hoger aantal verkopen en een betere communicatie. Voor meer informatie over het opzetten van een dergelijke online marketing strategie door ons bureau kunt u contact opnemen met een SEO specialist.

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Doe de gratis Quickscan en kom erachter of uw website zoekmachine vriendelijk is. Doe onze SEO scan en meet de snelheid, responsiveness en veiligheid van uw website.

Snelheid

De snelheid van uw webpagina's is erg belangrijk, omdat het de eerste indruk aan uw klanten geeft. Meet de laadtijden van uw website met onze SEO scan.

Responsiveness

De responsiveness is van belang voor potentiële klanten die gebruik maken van mobiele apparatuur. Onze Quickscan geeft inzicht in verbeterpunten voor de responsiveness.

Veiligheid

Zowel voor u als voor uw klanten is het noodzakelijk dat de veiligheid op uw website gewaarborgd is. Doe de SEO scan en leg veiligheidsrisico's bloot.

Gratis website scan?