Open Ma - Vr 09:00-18:00

E-mail marketing

Meer bezoekers door een website scan van onze specialisten.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

E-mail marketing

Home » E-mail marketing

Bij ons online marketing bureau kunt u een e-mail marketing strategie laten opzetten. Er kunnen op die wijze commerciële berichten verstuurd worden naar specifieke doelgroepen om een vooraf opgesteld doel te behalen.

Zo kunnen e-mails verzonden worden om de relatie met de klant te verbeteren. Dat kan gaan om de band met huidige klanten te versterken, maar ook om oude klanten uit te nodigen voor een nieuwe aankoop. Zo wordt de klantloyaliteit bevorderd en wordt de hoeveelheid herhalingsaankopen groter.

Uiteraard kan men e-mails ook sturen om nieuwe klanten te werven. Mensen die onbekend met uw bedrijf zijn en een bezoekje brengen aan uw website naar aanleiding van zo’n digitaal bericht dragen ook nog eens bij aan het bezoekersaantal. Dat betekent dat zoekmachines zoals Google uw site meer waarderen en hoger positioneren.

En verder is het mogelijk om reclameberichten in e-mails mee te sturen om de verkoop direct te stimuleren. Wat ook uw e-mail marketing strategie is of als u hulp wilt van een SEO specialist bij het oprichten van een campagne u kunt terecht bij ons internet marketing bureau.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Voordelen van e-mail marketing

Het grootste voordeel van e-mail marketing is dat het zeer goedkoop is in vergelijking met andere online marketing strategieën of ten opzichte van het verspreiden van drukwerk en folders. In dit laatste geval is er papier en inkt nodig om de reclame te produceren en is er transport nodig om het te vervoeren.

Verder kan een e-mail heel makkelijk als opstapje worden gebruikt om een bezoekje te brengen aan uw website. Dat zorgt voor een hoger bezoekersaantal wat de zoekmachine optimalisatie ten goede komt. Door een hoge CTR (click through rate) stijgt de autoriteit van de bedrijfswebsite en individuele landingspagina’s. Als u dit ook wenst kunt u met hulp van een SEO specialist van ons internet marketing bureau kunt u heel eenvoudig profiteren van uw eigen e-mail marketing campagne.

E-mail marketing door ons bureau

Door e-mail marketing bij ons internet marketing bureau af te nemen kunt u het contact met uw doelgroep en uw klanten bevorderen. Dat zorgt voor een grotere bekendheid, een hoger aantal verkopen en een betere communicatie. Voor meer informatie over het opzetten van een dergelijke online marketing strategie door ons bureau kunt u contact opnemen met een SEO specialist.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.