Open Ma - Vr 09:00-18:00

Display advertising

Meer bezoekers door een website scan van onze specialisten.

Zoekwoord onderzoek

Concurrentie analyse

Linkbuilding

Analytics

Display advertising

Home » Display advertising

Met display advertising kan men heel effectief aan een goede brand awareness werken. Ons online marketing bureau biedt geschikte services om een professionele campagne hiervoor op te richtten. Het doel van display advertising is het plaatsen van zo veel mogelijk vertoningen op zo veel mogelijk verschillende locaties op het web. Het is een veelgebruikte strategie van multinationals die op relevante plekken zo veel mogelijk reclame maken. Zorg ook dat u gebruik maakt van deze handige techniek. Maak daarvoor een afspraak met een display advertising specialist van ons internet marketing bureau.

 
 
40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Display advertising strategie

Een display advertising strategie bestaat uit verschillende onderdelen die structuur geven aan een dergelijke online marketing campagne. Er zijn vijf onderdelen te onderscheiden voor SEO specialisten. Dat zijn: doelgroep, plaats, advertentie, pagina en conversie.

De doelgroep is zeer belangrijk om als eerste in kaart te hebben gebracht. Er kunnen verschillende buyer persona’s worden opgebouwd met hun eigen unieke eigenschappen. De plaats is van belang om te kunnen bepalen waar banners precies geplaatst moeten worden en op welke apparaten uw advertenties getoond moeten worden. De advertentie betreft de daadwerkelijke inhoud van wat u wilt aanbieden met display advertising. De pagina bepaalt naar welke vervolgpagina de webbezoeker wordt doorgestuurd wanneer deze op een advertentie heeft geklikt. En de conversie is waar het uiteindelijk allemaal om te doen is. Ons online marketing bureau kan u helpen zo’n display advertising strategie uit te werken en te implementeren.

Werk aan brand awareness

Een display advertising campagne zorgt er dus voor dat uw bedrijf op allerlei plekken op het internet bekendheid verwerft. Door een SEO specialist uit ons internet marketing bureau in te schakelen kunnen we u helpen met het ontwerpen van een in het oog springende banner met een pakkende titel. En kunnen verder een nauwkeurig profiel samenstellen van uw doelgroep en kunnen zelfs A/B testen uitvoeren om meer uit uw traffic te halen. Zet daarom een display advertising strategie op met ons online marketing bureau en werk aan uw brand awareness.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlineseospecialist.nl

 Bel ons! 085 303 5745