Open Ma - Vr 09:00-18:00

Diensten

Meer bezoekers door een website scan van onze specialisten.
Home » Diensten

Snel weten waar je aan toe bent?

DOE NU DE SEO SCAN

Wij zullen u bijstaan in al uw SEO en online marketing gerelateerde diensten. Uw online reach zal vergroot worden, u zal meer relevante bezoekers op uw website krijgen en door middel van een gedegen conversie optimalisatie zal uw website beetje bij beetje geanalyseerd en verbeterd worden. Hierdoor zal u dus met zoekmachine optimalisatie niet alleen meer bezoekers aantrekken, maar zullen deze ook betalende klanten worden. Onze main focus ligt hierbij op SEO. Lees verder over hoe wij te werk gaan, of neem direct contact op met één van onze specialisten.

Over ons: De optimalisatie

Allereerst zullen onze zoekmachine optimalisatie diensten betrekking hebben tot de interne optimalisatie van uw website. Zo zullen wij de zoektermen voor u vinden die zo goed mogelijk aansluiten op uw product of dienst. Daarbij wordt een juiste afweging gemaakt tussen de meest relevante zoektermen en de zoekvolumes die hierop zitten.

Vervolgens zullen wij ons bezighouden met de techniek en structuur van uw website. Landingspagina’s worden op de juiste plek neergezet en aan elkaar doorgelinkt. Zij worden ingedeeld in verschillende niveaus, waardoor uw website makkelijker te crawlen is voor de zoekmachines.

Over de online seo specialist: SEO opgedeeld

Om uw website online te laten scoren, moet het vizier ook gericht worden op de omgeving buiten uw website. SEO heeft namelijk net zo goed betrekking op externe als interne activiteiten. Zoekmachines als Google moeten uw website zien als autoriteit binnen uw vakgebied. Door uzelf over het web zichtbaar te maken en deze activiteiten door middel van een link te relateren aan uw website, zal u het makkelijker maken voor pagina’s om te scoren.

Ook dit zullen onze specialisten voor u uit handen nemen. Al met al zal uw website van top tot teen geoptimaliseerd worden en binnen enkele maanden zullen de bezoekers binnenstromen.

Het totaalplaatje: SEO + Webdesign

Onze organisatie beschikt niet alleen over experts op het gebied van SEO. Wij beschikken ook over ervaren webdesigners, waardoor ook het uiterlijk van uw website aangepast kan worden. Op deze manier trekt u niet alleen bezoekers aan, maar wordt het uiterlijk van uw website aangepast aan het segment bezoekers. Hierdoor zal u optimale conversie bemerken en maximaal rendement uit uw website halen. Toch is dit niet alles, want in combinatie met onze partner View Glue kunt u ook nog een animatie video laten maken voor op uw website of webshop. 

Wilt u profiteren van dit totaalplaatje en door de kracht van SEO gemixt met webdesign uw website optimaal laten renderen, neem dan nu contact met ons op.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.